Nejbližší koncerty
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

KILL BY NUMBERS - We Held Hands And Counted The Dead CD 2005, DeusMortuus Productions

Nevypátral jsem zemi původu Kill by numbers, ale pokud to nejsou Angličané, budou to Amíci. Jsou tři a ?We Held Hands And Counted The Dead? je jejich debutní album pro americkou undergroundovou firmičku uvedenou v záhlaví.

Jejich true metal ? tak ho samí nazývají ? je old school jako tranzistorák mého táty. Brutálně se plížící, nemocný a ztrouchnivělý death metal, který se valí ve středních, ale většinou spíš pomalých tempech neubíjí monotónii jako materiál některých sludge´ových nebo doom´ových part. Svým způsobem je docela živelný, protože vychází z útrob nakažených jedinců, kteří ho milují k zbláznění. Dřevní zvuk kytary i basy, mohutné bicí jednotvary a brutální hovězí ryk slouží k tvoření obhroublého a nemotorného pozlátka sloužícího k ukojení těch nejtemnějších tužeb. Stejně krásné jako první nešikovné kroky hyjeny. Většina skladeb se na vás valí jako opilý kamarád pletoucí si vaše tělo s měkkou peřinou nebo masitá prdel připravena rozdrtit váš klín. 13 skladeb, po kterých vám ztěžknou nohy. Chechtáte se jako pominutí, což je příčinou extrémního vyčerpání, které si nenecháte připustit a jen mávnete rukou ? to je vpoho, to neřeším? Když si přeložíte makabrózní, sadistické a úchylné texty, je to na záchvat smíchu. Kill by numbers se neobejdou bez typických chyb, např.: v jedné skladbě začne basa v určitém tempu, které ihned po nástupu bum čvacht bicích klesá rapidálně o několik bpm. Vadí to snad školenému uchu? Pokud ano, je mi líto. Těžká pohoda, zhulení motörhead, páchnoucí podpaží a hektolitry piva někde ve sklepě, kde to hnije? pardon ? žije!!!

Tohle album je tak autentické, že mu všechny chyby odpouštím. Nejedná se o tip pro každodenní poslouchání, ale o stálé místo v poličce s cédéčky nemusí Kill by numbers bojovat. Doufám, že mi pod jejich tíhou neřachne celá sbírka. Baví mě to!!! Tohle je ten nejopravdovější metal!!! Jedním slovem ? řacha!!!

Čas: 34:13

Tracklist:

  1. Introduction
  2. The Sound Dead Children Moke
  3. I am Jesus
  4. Invocation Of The Corrupt
  5. David Berkowitz
  6. A Rose For Mary
  7. Kill Just For Fun
  8. Bad Molesting Examples
  9. The Priests a Sadist
  10. Remove The Umocceptable
  11. Kamazie Gas Chamber
  12. Hellter Skelter
  13. Idiotic Cattle

Label: www.deusmortuusproductions.com

Band: www.myspace.com/killbynumbers

.::Koupit::.


Zveřejněno: 25. 11. 2005
Přečteno:
3310 x
Hodnocení autora:
7 / 10

Autor: Skořepa | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář