Nejbližší koncerty
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

14. 9. 2023, Brno - Pub U Dvou přátel 

THE CHOICES (CA/FRA) + DAFY AND THE RAFTERS (SK)

Mezi Paříží a Ottawou se vylouplo nové jméno na pomezí powerpopu a Oi! punku, a to jméno zní The Choices. Proč by nás mělo zajímat? Protože se jedná o novou kapelu kanadské skingirl Jenny Woo, která už spoustu let obráží světová pódia sama s akustickou kytarou a vydobyla si na scéně neochvějnou pozici. Českých zastávek má za sebou Jenny Woo taky požehnaně, ale tentokrát vyráží na evropské tour poprvé právě s The Choices a navíc s debutovou deskou Beautiful Days. 

Folkové kořeny nechává Jenny s novou kapelou hluboko pod sebou a posouvá svoje limity tam, kam jí The Choices dovolí. Čekejte chytlavé a přímočaré songy po vzoru Buzzcocks, The Boys, nebo Rose Tattoo. Ostatně, když si pustíte celou desku Beautiful Days, nemusíte pro hity chodit nijak daleko. Na to, že se jedná o kanadsko-francouzské uskupení, to celé působí nádherně britsky. A to nás baví.  

Premiérová, a taky jediná zastávka The Choices v ČR, nás čeká v brněnském Pubu U Dvou Přátel, který disponuje pouze velmi omezenou kapacitou, a proto výrazně doporučujeme nákup lístků v předprodeji.

Support přijede z Bratislavy. Dafy And The Rafters nejsou rozhodně žádnou neznámou a jejich koncertní zápřah tomu odpovídá. Překypují melodiemi i drajvem, zůstávají věrni svým sedmdesátkovým vzorům a jdou písničkám naproti. I z koncertu v garáži udělají stadion. A my jsme rádi, že The Choices předskočí právě oni. 

Předprodej je v plném proudu, lístky seženete na https://www.rockinbrunn.cz/the-choices/ 

Kdy: 14.9.2023 od 19:00  Kde: Pub U Dvou přátel, Beethovenova 7, Brno

Událost: https://www.facebook.com/events/1063642891281657 

The Choices – Nervous Breakdown https://www.youtube.com/watch?v=nDqPtbqjcpk 


Zveřejněno: 08. 08. 2021
Přečteno:
221 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář