Nejbližší koncerty
LLYR

Kapela Desire for Sorrow se vrací s velkým ohlášením – vydáním svého nového singlu "Give Me Your Eyes". Spolu s tímto singlem vychází i videoklip, který přináší nový pohled na tvorbu kapely.

Počínaje tímto singlem se Desire for Sorrow odklánějí od svého původního žánru "melodic black metal" a namísto toho představují moderní metal postavený na současných vlivech. Tento směr reflektuje hudební vyspělost a pokrok, který kapela zažívá.

Pěvecký projev frontmana Jiřího Zíky zaznamenal velký pokrok a je nepochybně jedním z výrazných prvků nového singlu. Marek Horváth, kytarista kapely, se podílel na složení hudby a textu, zatímco Jiří Zíka se podílel na režii, natáčení a střihu videoklipu.

Kapela se také rozšiřuje o nové členy. Původně hostující bubeník Ondřej Horváth (bratr Marka) se připojil jako stálý člen. Ondru můžete znát ze svého působení v kapelách jako Marina nebo Murder Inc.. Novou tváří na postu baskytaristy je Martin Krejčík, známý působením v projektu Drip EU nebo jako bývalý člen kapely Marina.

Desire for Sorrow se vrací s novým singlem a přináší svým fanouškům nespoutanou energii a inovativní zvukové prostředí. "Give Me Your Eyes" je k dispozici na všech hudebních platformách.

Odkaz na Youtube: https://youtu.be/Io1uZfUH2Cw


Publikováno: 13. 04. 2024
Autor: Johan

Fotogalerie