Nejbližší koncerty
LLYR

Česká crossoverová skupina ATARI TERROR vystoupí ve čtvrtek 16. července v 20:00 hodin v pořadu ČT24 Události v kultuře. Uctí tak genia tvůrců V+W+J. Živě mimo jiné zazní skladba „Holduj tanci, pohybu“, která vyšla jako součást jednoho z největších českých hudebních projektů současnosti, kompilace „Hudba 100% mužů aneb nashledanou v lepších časech“.

Projektu se celkem účastnilo 11 významných nebo nadějných hard & heavy kapel, což činí více jak 80 muzikantů, z více jak 15 měst ve čtyřech studiích v Čechách, Moravě a na Slovensku. Kompilace „Hudba 100% mužů aneb nashledanou v lepších časech“ obsahuje 12 cover verzí skladeb složených a napsaných českými velikány Voskovcem, Werichem a Ježkem. CD vyšlo v červnu 2009 jako příloha časopisu Report.

O ATARI TERROR:
Skupinu ATARI TERROR asi nejlépe vystihuje slovní spojení „nespoutaná energie“. Jde o kapelu hrající moderní tvrdý crossover – tedy styl otevřený více žánrům. Za své necelé pětileté působení ATARI TERROR bodovali jak v česko-moravsko-slezských klubech, tak i v talentových soutěžích – vítězové ŠIBA Music Chance a prvního ročníku Jack Daniel´s Talent Scouting.

ATARI TERROR jsou zkušení muzikanti, kteří svůj nadhled získali mimo jiné i koncertováním mimo ČR, konkrétně ve Spojených státech, Polsku, Slovensku, Německu nebo na Ukrajině. V roce 2008 vydali debutové CD „Part2: Attention“ (které přišlo po prvním promo CD „Part1: The Rise Of Motofoko – First Blood“). Album bylo velmi pozitivně přijato jak samotnými fanoušky, tak i hudebními kritiky.

K posledním zářezům na pažbách ATARI TERROR  přibyl společný koncert s americkými legendami KORN, kterým letos AT předskakovali v pražské Tesla Areně.

Více můžete najít na stránkách kapely www.atariterror.cz (včetně novinek, hudby, videoklipů, odkazu na AT Youtube kanál atd.).


Publikováno: 14. 07. 2009
Autor: Hanka