Nejbližší koncerty
INSANIA

Pořadatelé přinášejí nové zprávy a tentokrát jsou příznivé. Takže jakou začít? Tak třeba tou výbornou. Možná jste si všimli, že bylo zrušeno plánované evropské turné Summer Slaughter v čele se SUFFOCATION a THE FACELESS . Díky tomu bylo určitou dobu v ohrožení také vystoupení těchto kapel na letošním ročníku Brutalu. Po horečných jednáních se nám však podařilo potvrdit účast obou dvou kapel i navzdory jejich zrušenému turné a proto se dále můžete těšit jak na THE FACELESS, tak na SUFFOCATION, kteří přijedou se svou zbrusu novou deskou a jako tradičně budou patřit ke zlatým hřebům celého festivalu.

Ale dobrým zprávám ještě není pro dnešek konec. Oznamujeme dalších šest potvrzených kapel, mezi něž patří italští grindeři CRIPPLE BASTARDS, maďarští death/thrasheři CASKETGARDEN a vyslanci sladké Paříže v podobě metalcoreových BLACK BOMB A .

Svou účast potvrdili také američtí zasmušilci NOVEMBERS DOOM , kteří přijedou představit svou novou desku. Ještě nikdy na festivalu Brutal Assault nevystoupila kapela z Indiie. Historii v tomto směru letos přepíší rodáci z Bombaje DEMONIC RESURRECTION , kteří předvedou nefalšovanou black/deathovou smršť. A nakonec něco z domácích luhů a hájů. Vyslanci české HC/metalové scény se stanou tepličtí ACTION .

www.brutalassault.cz



Publikováno: 15. 06. 2009
Autor: Hanka