Nejbližší koncerty
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Do českého hudebního éteru právě proniká pilotní singl Paganini (M. Mach / M. Mach) z připravované desky skupiny Arakain. Novinka legendární heavymetalové formace bude na trh uvedena v polovině března 2009 pod názvem Restart.
 
Album Restart opět přichází se zdravě agresivními rychlými thrashovými vypalovačkami a přináší silné kytarové riffy, které se střídají s typickými arakainovskými baladami. Stabilní a v současné době už pevně semknutá sestava: Honza Toužimský (zpěv), Jiří Urban a Mirek Mach (kytary), Zdeněk Kub (basová kytara) a Lukáš „Doxa“ Doksanský (bicí) použila osvědčený model tvrdé muziky s výrazným velkým hlasem. Nechybí chytlavé melodie ani příslovečný smysl pro harmonii. Skladatelsky a textově se zapojila celá kytarová sekce Kub/Mach/Urban.

Z materiálu na albu Restart pocítíte, že kapela se zhluboka nadechla a je připravena obhájit své pevné postavení na české hudební scéně. Ostatně, s tím koresponduje i název desky.

Nový počin skupiny Arakain podpoří velké jarní turné Arakain Space Tour po celé České republice a pět koncertních zastávek na Slovensku.

Pilotní singl Paganini si můžete stáhnout na stránce kapely http://arakain.eu/cz/novinky/


Publikováno: 24. 02. 2009
Autor: Hanka