Nejbližší koncerty
LLYR

TBA začala spolupracovat s mladou brněnskou kapelou THE CREEPS.

Agentura TIME BANDS Art byla požádána ke spolupráci s brněnskou skupinou THE CREEPS.

Kapela za své zatím tříleté působení dokázala již mnoho. Natočila jeden demo snímek a to v roce 2005 s názvem "Revulsion", dvě CD 2006 "Destiny", 2008 "Forgtten desire", a k tomu dva videoklipy.

O The Creeps se začíná mluvit čím dál tím více, nejen že sí získává dobré jméno jak u posluchačů, nebo u návštěvníků na jejich koncertech, ale i mnoho zkušenějších známějších kolegů.

Skupina více koncertuje, a začíná se prezentovat s předními kapelami, a umělci naší hudební scény. The Crreps si zahrála např. s ROOT, DEBUSTROL, Milošem " Dodo" Doležalem, SUNSHINE, SUPPORT LESBIENS, HAZYDECAY, DOGA, nebo KHOIBA.

www.the-creeps.org

Profil kapely:

Náš příběh začíná, když se Mara a Washa na jaře roku 2005, jako spolužáci na střední škole rozhodnou, založit si rockovou kapelu. Název The Creeps vznikl pouhou náhodou, při práci s dokumentovým editorem, který obsahoval písmo s jmenovkou Creep. V létě 2005 se ke kapele přidal klávesák Honza, kterého znal Mara ze základní školy. Ačkoliv byla cesta tohoto novorozence těžká a úmorná. Po pár měsících, mnoha zkouškách a několika změn v obsazení členů kapely se něco stalo...

Stalo se to začátkem roku 2006, kdy se přidal poslední člen The Creeps, Skála. Jelikož měla kapela velké ambice, mnoho materiálu a obrovskou touhu po své první desce, po několika zkouškách a koncertech se kapela vrhla do nahrávání alba Destiny. Album Destiny, které se dočkalo velice pozitivní kritiky, vydala kapela vlastním nákladem. V roce 2007 kapela absolvuje velký počet koncertů, nejen po rodném Brně, ale i po celé republice. Samozřejmostí jsou i letní festivaly jako RockTalent Dobromilice, kde vystoupila také kapela Hazydecay a festival Make a connection v Jičíně, kde vystoupily Support Lesbiens, Sunshine a Khoiba. Na podzim 2007 dostává kapela nabídku umístit svoje písně v americkém rádiu Break Thru, v rockovém pořadu. DJ rádia si vybral písně Fight to be the best a Everlasting Darkness. Poté kontaktuje The Creeps anglická básnířka se zájmem o složení hudby na jednu z jejích básní o Freddiem Mercury, která má být součástí celosvětového kompilačního disku Freddie Mercury Tribute. A tak se po roce s novým materiálem, novým zvukem kapely a celkovou vyhranností pouští kapela do nahrávání druhého počinu s názvem Forgotten Desire.

Obsazení:

  • Marek Sedláček - zpěv, kytara
  • Michal Vašín - bicí, perkuse
  • Honza Ševčík - klávesy, zpěv
  • Petr Skalický - basová kytara

Diskografie:

  • Revulsion (2005) - demo
  • Destiny (2006) - CD - obsahuje videoklip, texty a fotky
  • Forgotten Desire (2008) - CD

Publikováno: 05. 03. 2008
Autor: Márty