LLYR

Už jen několik dní a vypukne koncert, na který se těší všichni fandové heavy metalu ze střední Evropy dobrého půl roku. Ve středu zaduní na ostravských Bazalech heavy-metal v podání Iron Maiden, kterým bude předskakovat kapela Gate Crasher – vítěz soutěže „Radio Hey a Iron Maiden hledají ... !!!“. Jsme u toho s Vámi a ve vysílání Radia Hey Ostrava a Brno se dozvídáte nejen jak to vypadá se samotným koncertem, ale i podrobné informace o dopravní situaci a vše, co Vás zajímá.

Navíc máme doslova poslední volné lupeny, které si budou moct posluchači Radia Hey Ostrava a Brno odnést přímo z našeho auta. To se bude pohybovat ve středu odpoledne po ostravských ulicích. Kdo tedy uslyší v éteru Radia Hey, kde se právě nacházíme a stihne nás na tomto místě, má možnost si ještě na poslední chvíli pořídit lístek zadarmo.

Znovu se blíží narozeniny Radia Hey a tradicí se stala jejich oslava společně s našimi věrnými posluchači na některém z letních festivalů. Letos jsme zvolili akci, která se nese ve znamení výborného, klasického a poctivého českého bigbítu. Festival Slunce Radia Hey se uskuteční 29. června na brněnské Riviéře a naše pozvání přijali Blue Effect, Olda Veselý, Progres, Futurum, trošku netradičně i Fleret, řádit na pódiu budou taky Horkýže Slíže a bude toho mnohem víc.

Jako lahůdku pro všechny příznivce poctivého rocku potom chystáme živý přenos přímo z místa konání, který zprostředkuje atmosféru na této oslavě posluchačům z celého světa! Na narozeniny Radia Hey tak tentokrát zveme opravdu úplně všechny.

Radim Koziel


Publikováno: 05. 06. 2007
Autor: Márty