Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Přátelé, kamarádi, kolegové,

velmi naléhavě vás prosím o pomoc. Dnes (2. 3. 2007) byla mezi desátou a dvanáctou hodinou dopolední z mého auta odcizena basová aparatura značky Gallien - Krueger. Stalo se tak v ulici Dykova ve Vršovicích. Jedná se o basistům dobře známé kombo MBS 112 a přídavný box stejného typu.

Předpokládám, že dotyčný zloděj se pokusí aparaturu prodat v některém bazaru, zastavárně, nebo na internetu. Pokud tedy takový aparát někde objevíte, prosím, dejte mi informaci.

Zde jsou možné indicie, které by mohly být nápadné: Oba kusy byly uloženy v černých, na zakázku šitých brašnách zn. "Roubal" (!). Brašny jsou polstrované molitanem a zevnitř potažené modrou látkou. Přídavný box má lehké povrchové poškození na zadní stěně, které je vyretušováno černým fixem. Samotné kombo není nijak poškozeno, ani nenese žádné zvláštní znamení. Oba komponenty vypadají jako nové - byly zakoupeny před cca třemi měsíci.

Za každou informaci, která by pomohla k nalezení mé apratury vám budu velmi vděčný. Zároveň vás prosím, předejte tuto informaci každému, komu uznáte za vhodné.

Předem vám děkuji za pomoc a jsem s pozdravem.

Honza Tengler 737 155 986


Publikováno: 06. 03. 2007
Autor: Yvor