Nejbližší koncerty
HEIDEN – Andzjel

Forensick Music vydá v apríli debutový album estónskej brutal death metal skupiny NEOANTERTALS pod názvom  "Neanderthals Were Master Butchers" . Bude sa jednať o koncepčný album venovaný pravekým neandertálcom a objaveniu pozostatkov ich kultúry v Neander valley v roku 1856. Hudobne sa jedná o chorobný mix US brutal death metalu na štýl Disgorge (US), Decrepit Birth alebo Wormed... zaujímavosťou tejto momentálne dvojčlennej formácie je post drummera, ktorý obsadila len 18 ročná bubeníčka Sandra!!! Je sa určite na čo tešiť, do budúcnosti sa pripravuje aj nejaké tour, ktoré by malo zasiahnuť aj naše krajiny. Zatiaľ si môžete vypočuť ukážky z albumu na webadrese www.myspace.com/neoandertals

Forensick Music distribuuje nový album bratislavskej post-black/doom metal skupiny ETHEREAL PANDEMONIUM "Lost´n´sound", ktorý vyšiel v januári pod značkou sublabelu KRV Records. 12 skladbové CD obsahuje aj video klip a môžete si ho zaobestarať v e-shope Forensick Music na webadrese www.forensickmusic.com . Zaujímavosťou je aj to, že kapele sa ako jednej z mála podarilo preraziť do denného vysielania FM rádia, kde je rotácii skladba "Pod Telgártom". V blízskej budúcnosti sa pripravujú nové tričká s motívom albumu, ktoré budú k dostaniu tiež cez www.forensickmusic.com, prípadne na koncertoch kapely.

Dátumy najbližších koncertov a ukážku z albumu si môžete vypočuť na webe www.myspace.com/etherealpademonium . Najbližšie skupina vystúpi 10.3. v Nitre a 5.4. v Trenčíne na Apocalypse feste #9 v spoločnosti kultových Negura Bunget z Rumunska a ďalších skupín!!!

forensick music promo department

www.forensickmusic.com


Publikováno: 23. 02. 2007
Autor: Márty