Nejbližší koncerty
INSANIA

17.2.2007 / sobota - POST-IT, EGOTRIP, FINAL FICTION

Brno FAVAL - start 19:30, vstupne 100/125,- Kc

V rámci třetího pokračování ROCK CIRKUS tour se jako hlavní kapela představí POST-IT www.post-it.cz , jako speciální host se na celém ROCK CIRKUS turné představí v současnosti hodně rozjetá partička EGOTRIP www.egotrip-music.com a na koncertě v brně nu-rocková formace FINAL FICTION www.FINALFICTION.cz . Na dalších koncertech ROCK CIRKUS TOUR 2007 se představí nadějné lokální rockové skupiny.

5.3.2007 / pondeli - EKTOMORF (HU), BLINDED COLONY (SWE), KAYSER (SWE), PITBULL DIESEL, 5SYMBOLS

Brno FAVAL - start 19:30, vstupne 250/300,- Kc, předprodej INDIES Brno, Favál Brno, U peciválů Ostrava(stodolní ulice)

V rámci svého dalšího evropského headliner turné na podporu nového alba „Outcast“ – Nuclear Blast - 2006 - zavítá do Čech a na Slovensko maďarská metalová superskupina EKTOMORF . Skupina EKTOMORF, jejíž základ tvoří romská bratrská dvojice Zoltan a Csaba, patří díky svéráznému pojetí moderní metalové hudby k nejúspěšnějším evropským metalovým skupinám současnosti . Svou hudbou reflektující nálady frustrované a vystresované společnosti, kterou se nebojí kloubit s prvky etna či romského folklóru, se přesně trefili to chuti mnoha posluchačů, což EKTOMORF vyneslo nesmírnou popularitu po celém světě. O kvalitách EKTOMORF svědčí i účast na největších evropských festivalech ( Wacken, With Full Force, Earthshaker atd , ), stejně jako supportování na turné hvězdných CHILDREN OF BODOM.

Doprovod EKTOMORF na tomto turné dělají dvě skvělé švédské metalové skupiny BLINDED COLONY a KAYSER.

BLINDED COLONY jsou jednou z nejtvrději makajících skupin švédského undergroundu a na tomto turné budou propagovat své poslední album „Bedtime Prayers“ – Pitoval records - 2006. BLINDED COLONY na svém kontě mají 5 alb ( první tři ještě pod původním názvem STIGMATA, ) a svou tvorbou jsou přirovnáváni k takovým jménům jako IN FLAMES, RAUNCHY nebo THE HAUNTED.

KAYSER – skupina, která původně vznikla pouze jako boční projekt hudebníků z MUSHROOM RIVER BAND, THE DEFACED a SPIRITUAL BEGGARDS a kde si všichni zúčastnění chtěli vyzkoušet něco jiného oproti svým domovským formacím. Vznikl tak svěží mix CELTIC FROST, MEGADETH , SLAYER a BLACK SABBATH, který zajisté potěší každého skutečného metalistu. Album „Frame The World… Hang It On The Wall” vydal na podzim 2006 Scarlet records.

Jako domácí support se potom koncertů zúčastní i jihočeští metalcoristé 5SYMBOLS, kteří před nedávnem nahráli své debutové album a brněnští těžkotonážníci PITBULL DIESEL.

24.3.2007 / sobota - AGABUS (I), X-CORE, DEAF99, FILTHY MINDS

Brno SVATOBOJ - start 19:30, vstupne 99,- Kc

V ramci koncertu xichty.cz HC minifest se predstavi italska metal/hardcoreova masina z Italie AGABUS, spolu za doprovodu ostrilenych X-core ze Znojma, kteri do nas budou valit a busit jak jejich nove "kulervouci" songy, tak jiz vseobecne zname veci z jejich split alba nahraneho s brnenskymi PITBULL DIESEL. Jako dalsi duvod k navsteve koncertu urcite patri ostravsti DEAF99, jejichz agresivni a prubojny hardcore urcite nenecha jedine tricko kotli nespocene. A jako posledni lakadlo se ukazi NY hardcoreisti FILTHY MINDS z Brna, masivni zvuk, valive songy, brutalni kalba!


Publikováno: 16. 02. 2007
Autor: Márty