Nejbližší koncerty
TELEPATIE VI

Prostějovská death-doom-core banda FROM BEYOND přidala na své webové stránky www.frombeyond.tk několik empétrojek ze svých alb Where Hell Begins, Endtime a From Beyond. Současně kapela připravuje nový materiál, který hodlá nahrát ještě letos v létě nebo na podzim. Pro vydání alba shání vydavatele. Poslední album Endtime vyšlo u slovenské firmy Sonic Temple Records a jeho náklad 1000 ks je téměř rozebrán.

FROM BEYOND přidali svůj profil na web www.bandzone.cz, což je web o kapelách všech žánrů. From Beyond mají mimo jiné na tomto webu 3 empétrojky k poslechu přímo z webu a také ke stažení. Přímo v profilu kapely je také možnost se vyjádřit ke kapele a napsat na ni svůj názor. Přesná adresa profilu From Beyond je www.bandzone.cz/frombeyond.

Blíží se HISTORICKY PRVNÍ METALHEY! LIVE!!! 20.5.2006 RC BROOKLYN - BRNO. KAPELY: AMORTEZ - melodic/black metal, FROM BEYOND - doom/metal a RIMORTIS - speed/meta a POWER 5 power/metal!!! Metalhey! je speciální pořad o metalu, který vysílá rádio HEY! ve čtvrtek a v neděli 20 - 22.OO, Brno a Ostrava.


Publikováno: 18. 05. 2006
Autor: Márty