Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

VŠICHNI KLEČÍME PŘED MISTREM DEATH METALU!!! Není mnoho kapel, které by stály u zrodu jednoho z nejbrutálnějších hudebních stylů, ale směle do nich můžeme počítat legedární smečku MASTER!!! Bandu kolem „otce death metalu“ Paula Speckmanna, se nám na opravdu poslední chvíli povedlo na Bojiště přivézt jako náhradu za tour zrušivší Pyrexii. Tuto, už spoustu let americko-českou bandu charakterizuje velmi agresivní sound z nezaměnitelným chraplákem pana Speckmana, který by mohl být nazván death metalový Lemmy!!! Rozsáhlou diskografii MASTER není třeba představovat, všichni death metaloví fanoušci přesně vědí, s kým mají tu čest!!! Poklekněte před MISTREM!!!

Díky zrušení celého tour Pyrexie jsme museli malinko zahrát škatulata s line upem festivalu, tím pádem MASTER na Obscene Extreme zahrají v pátek místo Jig-Ai, kteří zase zaujmou pozici v sobotu místo Pyrexie!!!

PYREXIA vyjádření: "Děkujeme ti, Čurby, za tvou naprostou velkorysost, se kterou ses snažil přivést Pyrexii na Obscene Extreme. Doslova na poslední chvíli, včera, nám bylo oznámeno, že ačkoliv bylo vynaloženo veškeré úsilí, naše EU turné začínající příští týden, včetně OEF je zrušeno z důvodu nedostatečných zdrojů na pokrytí nákladů turné. Včera jsme dokonce nabídli, že přijedeme ve čtyřech, abychom ušetřili za letenky, ale bylo nám řečeno, že to situaci nepomůže. Omlouváme se všem, kteří se na nás chtěli přijít podívat, a zejména Čurbymu. Doufáme, že se s vámi všemi brzy uvidíme."
PYREXIA

OBSCENE EXTREME 2022
13. - 17. červenec 2022
Trutnov - Na Bojišti
Czech republic

Facebook


Publikováno: 05. 07. 2022
Autor: Bury

Fotogalerie