Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Je nám ctí oznámit, že nejkultovnější death metalová formace, floridští Morbid Angel, se po dlouhých sedmi letech vrací opět do Prahy a nebude se jednat o návrat jen tak ledajaký.

Po 8 letech se do řad heretiků navrací původní vokalista David Vincent. S Davidem nahráli Morbid Angel své nejklasičtější opusy jako Altars Of Madness, Blessed Are the Sick, Covenant či kritiky velmi oceňované Domination. V této sestavě se kapela zapsala tučným písmem do análů světového death metalu a dokázala, že death metal má potenciál být rozvíjen, jen k tomu stačí mít dostatek talentu a entusiasmu. Zbylé členy kapely snad ani není třeba představovat. Lidský stroj za bicí soupravou Pete "Comando" Sandoval je základní pilíř deathmetalového bubnování, stejně tak jako Trey Azagthoth je mezi death metalovými kytaristy talent nepřehlédnutelný, ať již zde mluvíme o preciznost provedeni nebo o nápaditosti Morbid Angel. Narozdíl od jiných uskupení tato kapela nikdy neukročila směrem k širšímu proudu poslouchačů, přesto si ho však získala. Reunionové turné této sestavy dostalo název Masters Of Chaos a vedle tří výše zmíněným hudebníkům bude na pódiu sekundovat kytarista Tony Norman (Monstrosity), jenž doplnil koncertní sestavu této morbidní bestie. Roli předkapel se ujmou dánští Hatesphere, kteří kříží thrashové prvky se švédskou melodikou. Letos již byli prověřeni měsíční šnůrou po boku Kreator a Dark Tranquillity.

V roli předskokanů budeme mít možnost vidět chebskou Pandemii, která vystoupí namísto původně plánovaných Necrophagist, kteří byli nuceni zrušit svoji účast na celém turné kvůli vážným zdravotním problémům kytaristy Muhammada. Koncert proběhne v sobotu 2.4.2005 v pražském KD Domovina. Začátek byl stanoven na 19. hodinu. Lístky jsou jsou k dostání v předprodeji za 490,-Kč na www.shindy.cz, dále v síti předprodejů Shindy Productions (nejlevnější varianta - bez servisního poplatku) čí v sítích Ticketstream nebo Ticketpro. Více informací www.shindy.cz.

Shrnutí:

KDO: MORBID ANGEL (USA), HATESPERE(DK), PANDEMIA(CZ)

KDY: 2.4.2005

KDE: Praha, Holešovice, KZ Domovina

Související odkazy:

http://www.morbidangel.com/

http://www.hatesphere.com/

http://pandemia.tk/

zdroj: www.shindy.cz


Zveřejněno: 29. 03. 2005
Přečteno:
3498 x
Autor: Márty | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář