Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

PERVERSIST - NECROPHILHARMONY CD 2001 - PigeonShit

Určitě to většina z vás zná a většině z vás se to už asi i stalo. Vykračujete si někde pěkně na procházce a najednou plásk a prsk a jste posraný. Následuje všeobecný posměch kolemjdoucích a vaše naprostá degradace. No jo, ale co se stane, když na vás spadne místo hovna cedeso,..no?? To Holoubka nebudete proklínat i s předky až do 5. Kolena, to budou vostatní valit bulvy?.to by bylo co?? A vono bejt může,? vlastně ono to JE. Holub Jirka za to všechno spáchal, takže si na něj ukažme a na ten jeho vydavatelskej počin se koukněme trošku z blízka. Pouštíme?.ale, ale  kdopak nám to tu povídá?? Že by Bárny v opici?? Je to dost možný?.aaa?už nastupujou nějaký zvuky?ano, teď už 100 procentně poznávám  Bárnyho kanál tažený cestou corporální až z paty. Je teda ale fakt, že přechod z nohou na břicho nemá ještě zřejmě tak dotaženej, jelikož se mu to tam nějak skřípne, či co, což asi musí podle výrazu pěkně bolet, a hned se pohybujeme někde ve výškách. (Free as a bird?.to by bylo Jirko, viď)

Mno, muzička se nám pohybuje někde mezi deathem a grindíkem. Přičemž mám pocit, že ty riffy jsem už od podobných kapel slyšel vícekrát. Trošku pomáhá obohacení o různé vsuvky nebo zvuky, jako akustické vyhrávky  či zvony, což vám pomůže si jednotlivé kompozice dobře zapamatovat. Tempíčka se střídají,  takže ti, kdož z vás jěště neviděli "Péčka" živě, by měli vědět, že si můžou pěkně zapařit. Což je pravda, zeptejte s mých krčních obratlů. Nicméně mě to všechno začalo trošku nudit. Z mírné letargie mě vyvedla až brilantní Viva la corrida. Ten akustickej nápad jsem kdysi hrál, když jsem se učil baréčka. Hodně mě bavil, tak jsem ho mastil poráde dokola a dokola. Pak už to zase zajede do vlastních kolejí. Zvukovej hábit "Péček" spíchnuli v Hostivaři u Šikýře, takže se to dá v pohodě poslouchat a nejni to jak puštěnej vysavač. Obálek je moc fajn, že by měla kapela nějaký post-apokalyptický portrét?

Hrnuto a strženo: placka ze širšího úhlu pohledu nezní a ani nevypadá špatně a jsem si jist, že kterýkoliv detový a grindový fanoušek ocení práci a nasazení těchto perverzních uchyláků.

Děkovné dopisy, anthrax a dopisní bombu směřujte výhradně na následující adresu:

C/o Jiřík Holubů, P.O.Box 81, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Czech Republic. Ti, kteří oplývají nějakým pěkným a hlavně hodně destruktivním virem nechť nepohrdnou ani tímto emailem: pigeonshitagency@hotmail.com


Zveřejněno: 07. 05. 2002
Přečteno:
3428 x
Autor: Corbow | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář