DARK GAMBALLE

27.2.2015, Praha - Exit-Us

Sobota 27.2.2016 19:30
Hudební Klub Exit-us, Sokolovská 195, Praha 9 (vedle divadla Gong)
www.exit-us.com

KINGCROW ( ITA ) +  VOTUM ( POL )  European tour 2016
+ support

Vstupné :   250,- předprodej / 299,-  na místě

KINGCROW – Italy ( progressive metal )

www.kingcrow.it
Progresivně laděná rock/metalová skupina Kingcrow z Itálie je ve svém žánru skutečným diamantem – kapela, která vydává neuvěřitelně skvělá alba se bezpochyby během několika let zařadí mezi opravdové lídry tohoto stylu. Kingcrow vydali své poslední album v červnu letošního roku u společnosti Sensory Records. V minulosti absolvovali již 4 evropske šňůry  a předskakovali velikánům jakými jsou Fates Warning, Jon Oliva's Pain nebo Redemption, jedno turné absolvovali jako headliner.
Diskografie :
Eidos - 2015, Sensory records
In Crescendo - 2013, Sensory records
Phlegethon - 2010, Scarlet Records
Timetropia - 2006, Lucretia Recors International
Insider - 2003, Consytech Limited
Something Unknown - 2001, Videoradio
Video: https://www.youtube.com/watch?v=a4Giy35m410

VOTUM – Poland ( progressive metal )
www.votumband.pl
Polsko se zdá být velice bohaté na post rock / progresivní kapely, jednou z nejzajímavějších je právě Votum, spojující oba póly těchto žánrů ve fantastický i dobrodružný mix temného smutku a majestátu zároveň. Nové album spatří světlo světa v únoru 2016, kdy take proběhne pražský koncert. Votum již v minulosti na turné představili svůj velmi specifický a neobvyklý přístup k progresivnímu rocku a metalu po celé Evropě.
Diskografie :
Harvest Moon – 2013
Metafiction – 2009
Time Must Have a Stop - 2008
Video: https://www.youtube.com/watch?v=q-_XQwEvVb4

Support : TBA

Zveřejněno: 29. 12. 2015
Přečteno:
2788 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář