Nejbližší koncerty
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
HEIDEN – Andzjel

FECAL BODY INCORPORATED – Brown Love CD 2013, Bizarre Leprous Production

To si tak jednou úspěšný Bulhar ve středních letech jede svým drahým vozem směrem domů, když tu uvidí na levé straně přes ulici kovové dveře a nad nimi červené světýlko. Protože nemá kam spěchat, zastaví před domem a v úmyslu trochu si užít zatáhne za kliku a začne otevírat dveře onoho podniku. Najednou se jeho luxusní BMW začne měnit ve fekální vůz a to červené světlo nad vchodem chytne nádech hnědé. Navíc za dveřmi jej místo polonahých nevěstek čeká jen smradlavá žumpa, jejíž zápach štípe v nose jako vařící ocet. Muž v šoku a zoufalé snaze očistit najednou potřísněné sako za sebou zabouchne dveře a uslyší odněkud hrající hudbu, která má s celou tou spouští okolo mnoho společného.

Ze začátku by se mohlo zdát, že je jedna skladba jako druhá, ale po pozornějším poslechu je přeci jenom mezi jednotlivými skladbami patrný nějaký rozdíl. Tu se ozve nějaké bouchání, či vzdechy linoucí se odněkud, kam každý chodí sám, nebo třeba jen malý posun v atmosféře, či nějaké atmosférické klávesy jako z filmu. Kdo dočetl až sem, musí mít naprosto jasno. To není hudba, co táhne goregrindové příznivce k FECAL BODY INCORPORATED, ale krutý a zbustrovaný zvuk, který vám vleze pod kůži vždycky, když si tuto nahrávku pustíte. Nejen pod kůži, ten zvuk je tak mazlavý, ale přitom hustý, že se kolem vás omotá pěkně pomalu. Od země se vám začne plazit po nohou pomalu vzhůru. Když se dostane až na záda, tak ucítíte příjemné teplo a pak vás jeho chapadla budou stále s větší intenzitou a abstraktním smradem po celou dobu poslechu objímat. Vlezou vám do vlasů, které slepí jako tmel a postupně vám zahalí celý svět do krásné hnědé barvy, díky které pochopíte, že svět není zase taková stoka, jak se o něm často říká. Ano, chlapům se podařilo do svého zvuku zabudovat i „smrad“ a tím naprosto přesně docílit dokonalé prezentace kapely. Stejně tak jako napovídá název desky, tak se i texty točí hlavně kolem zadního otvoru a toho, co k němu patří. Například šestý val nazvaný „Scat Injector“ je v úvodu toho příkladem. „Brown Love“ obsahuje i čtyři coververze od jiných kapel, ve kterých byli muzikanti více, či méně aktivní. Tyto skladby jsou tak trošku jiné, než všechny ostatní. Protože pokud zvuk na této nahrávce je hustý a slizce lesklý, tak ty covery jsou fekálně kanálového vzezření. Mimo skladby od FECAL BODY INCORPORATED promo obsahuje jako bonus celé demo od SHITOLOGY, ze kterých později FECAL BODY INCORPORATED vznikli. V podstatě se jedná o tutéž muziku, proto nemá smysl se tímto demem podrobněji zabývat.

Pokud se podíváme na obal, tak to je opravdu dílko se vším všudy. Na první pohled moc pěkná panička. Jen nevím, proč je všude tolik těch much. Ale ne, při bližším zkoumání se zdá, že bude mít nejspíš hodně zvrácené choutky. Prostě stejně tak jako obsah alba je i jeho obal dostatečně nechutný.

FECAL BODY INCORPORATED jsou kapelou, která ví, že nikdy nebude patřit mezi elitu tohoto žánru, ale vždy si ponese vlajku své lodi se vztyčenou hlavou a velkou chutí pobavit posluchače dole pod pódiem svým houpavým goregrindem, který se ukotví někde ve zvrácené straně jejich mozků, a později bez větších důvodů si tento výplach s chutí rádi všichni zopakují. Proto bych to pro dnešek nechal na pěkném průměru, což je pět bodů. Uvidíme, co si pro nás tito Bulhaři připraví příště.

Seznam skladeb:
  1. Intro  Mental Anal Collapse
  2. Consumption Of Melting Feces
  3. Rectum Hero
  4. Taster Of Vomited Excrement
  5. Female Shit (T)Error
  6. Scat Injector
  7. Rectal Kaviar Sludge
  8. Dissected Gore Fecals
  9. Make Shit-Not Love
  10. King Anus III (CBT cover)
  11. Coprophilia (CORPSE cover)
  12. Outro Fecalized

Bonus tracks demo SHITOLOGY
  1. Dissected Gore Fecals
  2. Rectal Kaviar Sludge
  3. Scat Injector
  4. Taster Of Vomited Excrement
  5. JuliAnus Mourning (COCKLUSH cover)
  6. Postmortal Ejaculation Control (COCKLUSH cover)

Čas:  50:00

Sestava:
  • Mengele - zpěv
  • Danny - kytara
  • Chris - bicí
  • Agrogrinder - baskytara

https://myspace.com/fecalbodyincorporated
https://www.facebook.com/pages/Fecal-Body-Incorporated/180230445321448?id=180230445321448&sk=info

Zveřejněno: 09. 02. 2014
Přečteno:
3471 x
Hodnocení autora:
5 / 10

Autor: Luma | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář