Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
INSANIA

16.02.2014, Praha – Roxy

BULLET FOR MY VALENTINE míří na první samostatný koncert do České republiky!

Je těžké najít posluchače tvrdé hudby, pro kterého by toto čtyřčlenné těleso bylo neznámým pojmem; rodáci z britského Bridgendu se v průběhu více než patnáctileté kariéry proměnili ze skupiny, hrající po garážích grungové a metalové covery v uznávaného hráče na poli moderních corových žánrů. Málokterá skupina tolik rozdmýchává emoce - na jedné straně šiky věrných fanoušků, ochotných se za svou kapelu prát, na druhé straně potom zástupy těch, kteří hovoří o komerci a zaprodanosti. Kontroverzní BULLET FOR MY VALENTINE přivezou do Prahy představit své nové album "Temper Temper", na kterém kvartet více než kdy dříve obrousil své hrany. Čtvrtá studiovka sice ukazuje jemnější polohy dravých Britů, nemusíte však mít strach - zazní i pořádná porce skladeb z dřívějších desek. Kapela se navíc nechala slyšet, že před pár týdny vstoupila do studia za účelem nahrání dalšího studiového zářezu; dost možná tak bude Praha jedním z prvních míst, kde zazní zcela nové písně!

V našich krajích nepříliš známí COLDRAIN platí v zemi svého původu za vycházející hvězdu tvrdé hudební scény. Příznačně ze země vycházejícího Slunce - v rámci svého vůbec prvního evropského turné - míří COLDRAIN i k nám, podpořit svůj vzor! Těšit se můžete na hardcoreovou a screamovou fúzi, ozvláštněnou o tklivé vokály frontmana Masata. Metalová exotika na dosah ruky!

Třetím účinkujícím svátečního metalobraní bude německá sebranka CALLEJON, kteří to k nám sice mají nejblíže, tuzemské publikum je bude mít možnost vidět v klubových podmínkách poprvé. Ač stylově zapadající do kontextu celé akce, ozvláštnění je pro posluchače připraveno v textech. CALLEJON jdou proti proudu a drtivou většinu své hudební produkce textují rodným jazykem. Jejich poslední deska, příznačně nazvaná "Man Spricht Deutsch", sklidila mezi kritikou i fanoušky mnoho ocenění; nyní máte i vy možnost shlédnout toto těleso mimo festivalové pódium.

Akce se koná v neděli 16.2.2014 od 18:00 v klubu Roxy - Dlouhá 33, Praha 1. Vstupenky na koncert jsou k dispozici v běžných předprodejích nebo na stránkách promotéra.

Obscure Promotion

https://myspace.com/bulletformyvalentine

https://myspace.com/coldrainjapan

https://myspace.com/callejon

Zveřejněno: 21. 01. 2014
Přečteno:
3364 x
Autor: Tomáš | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář