Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HUSMAN FEST

23.11.2013, Polná u Jihlavy, zámek

Koncert na zámku v Polné u Jihlavy – 23.11.2013 – se XIII.stoletím

Srdečně Vás zveme na podzimní koncert s domácí žánrovou ikonou! Pozvání Petra Štěpána na společný koncert nás nesmírně potěšilo! Po červnovém Basinfirefestu jsme letos o žádném dalším koncertu neuvažovali. Však nabídka Třináctky, která vkládá do mozaiky splněných přání světa Luny další kamínek, se nedala odmítnout! Vzhledem k intenzivní práci na novém projektu a sbírání sil na vstup do „NOVÉ DOBY BRATRSTVA LUNY“ (kterou toužíme překonat vše dosud pod naší hlavičkou vytvořené), považujte tento koncert na delší dobu za jedinečnou příležitost vidět živě náš trubadúrský ansábl! Samozřejmě i play list bude reflektovat tuto příležitost a věrní Chráněnci Luny se dočkají živého provedení skladby, po které dlouho volali, a kterou jsme živě prezentovali zatím jen jednou! Těšíme se na vás a jsme moc rádi, že se podařilo zorganizovat i propojení s bratrskou vlčí větví MONTEHO KVASNICI (více v emailu dále).

Na koncert přivezeme veškerý dostupný merch Bratrstva Luny a nabídneme vám ho za solidní ceny.

V nabídce nebude chybět andělské CD NEGATIVE FACE našeho frontmana Matěje Lipského ani novinkové CD mateřské kapely našeho dvorního hudebního producenta a skvělého bubeníka Tomáše Kobdzeye Kašpara U.M.P. s názvem „LIVING IN THE PAST“. Rozhodně si nenechte ujít rozhovor o tomto heroickém počinu, který je nyní k přečtení na www.bratrstvoluny.com

Kobdzey (U.M.P.) mimo jiné řekl: „Album to zkrátka vypiplané do poslední mikrosekundy. Dříve se tak točilo normálně, dnes je to již ojedinělé. Tvorba tohoto cd byla náročná a hodně bolestivá a je to tak v pořádku. Mohu říci, že jsem s ním spokojen a to je pro mě moc důležité, asi si nemusime navzájem vysvětlovat, co to znamená,protože vím,že ty to tak máš taky.“ (celý rozhovor na www.bratrstvoluny.com včetně odkazu k poslechu ukázek z alba).

Jsme také potěšeni, že se na dalším skvělém rockovém mejdanu propojí naše kroky se spisovatelem Jaroslavem Monte Kvasnicou. Bude zde pokřtěna jeho čtvrtá kniha vlčí pentalogie VLCI PŘICHÁZEJÍ S VĚTREM. Více informací včetně náhledu nádherného přebalu na www.bratrstvoluny.com

R.X.Thámo má nutkání vám tímto emailem doporučit i novou knihu JENNY NOWAK „NEUHNU Z CESTY“ v pravdě s nečekaným tématem. Řekl bych, že je ke knize užitečné přistoupit (a nikomu to nenutím) jako k obnaženému obrazu principů mediální i mezilidské komunikace. Je celkem lhostejné jestli uznáváte či nikoliv knížete Schwarzenberga a metody jeho politického boje (např. zcizenou punkáčskou image Sex Pistols) – to je opravdu úplně jedno! Protože důležitá je názorová pestrost, ale také dostatek informací. A Jenny se svou vrozenou laskavostí, nadhledem i lehkou ironií popisuje realitu zákulisí první přímé prezidentské volby. Opravdu zajímavé čtení pro lidičky, kteří přemýšlení a intelektuální růst absorbovali do svých životů!

Na úplném konci všechny Chráněnce Luny poprosíme o pomoc při propagaci koncertu v Polné! A vy kdo třeba ještě s vaší  účastí váháte, tak vězte, že takto jedinečná konstelace se již nikdy nemusí opakovat!

Redaktor nejčtenějšího rockového magazínu SPARK – BLACKMOON k příležitosti zámeckého koncertu v Polné napsal:

Ve svých počátcích byli srovnáváni s XIII. STOLETÍM, dnes jsou respektováni jako osobití umělci. Kdysi se „štěpánovcům“ klaněli, dnes jim stojí po boku. Směr však razí ryze svůj. V jejich erbu se skví zdobné litery BL, mají za sebou magických sedm let existence, na štítě demo, singl a dvě skvělá alba, „krameriovské“ noviny Trubadúr, v krvi temnou romantiku a jejich lyricko-hudební empatie kropí umírající fantazii a lidskost živou vodou a nutí přemýšlet. S Magickou nocí trubadúrů, ojedinělým happeningem pořádaným na podzim 2012 v rodných Kralupech nad Vltavou, rolí hvězdy večera na wroclawském festivalu Moonfog a prestižní účastí na legendárním dark indie festivalu Castle Party v Bolkówě o rok dříve překročili pomyslný Rubikon a horda jejich stoupenců doma i za hranicemi každým dnem roste. Jsou romantičtí, básničtí a fantasmagoričtí, přesto uvěřitelní, podnětní a velmi realističtí. Gothicrockoví trubadúři. Shakespearovská společnost vlčích romantiků. BRATRSTVO LUNY. Blackmoon (rock magazine SPARK)

BRATRSTVO LUNY

Ps: Zveme Vás mezi Chráněnci Luny na facebooku – jedná se o nejaktualizovanější fórum světa trubadúrů!


Zveřejněno: 18. 11. 2013
Přečteno:
3347 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář