Nejbližší koncerty
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

ENEMA SHOWER – In The Name Of Sadism CD-R 2012, vlastní náklad

Do rukou a uší se mi dostalo třetí demo slovenské goregrindové smečky ENEMA SHOWER. Rád vás s touto mladou prasárnou seznámím.(úsměv) Začalo to vše v roce 2008 po alkoholovém dýchánku, kdy se utvořila kapela, která bude mít peníze a slávu. (smích) Chlapcům rozhodně humor nechybí... Přes dvě dema se nakonec dostáváme k třetímu „In The Name Of Sadism“, které bylo nahráno v roce 2012, ale na vypáleném CD se objevilo až letos. Po nahrání „In The Name...“ se do kapely dostal vrchní chrochtací mašina G a kapela se vydala na turné a zamířila i do našich krajin. Momentálně kapela maká na přípravě první studiové desky, kterou by chtěla dokončit do konce letošního roku. Tolik citace z průvodního dopisu... Teď jdeme na muziku.

Play... Otevírám dveře chlívku a okamžitě na mě skočí špinavé a hladové prase. Sápe se mi po krku a cítí mojí krev. Srdce mi pumpuje krev a adrenalin se mi dostává až do mozku. Do uší mi prase chrochtá „We Are The Rats In Your Count“. Skákat se snažím díky chytlavému a skočnému tempu „I Fucked A Pornstar“. To prase to poznalo a začalo více chrochtat a kvičet. Následně je všude bláto a další hnědý materiál. Chrochtadlo jsem si osedlal a po celém chlívku jezdím kolem dokola. Jemu se to líbí a prozpěvuje si „Bondaged in Barbare“, tak si člověk užije aspoň dvě minuty zábavy. Vytahuju nůž a zabodávám ho do krční tepny pekelného selete. Poslední skladba „Be My Toilet“ mě přivedla na nečistou myšlenku...

S trochou nadsázky jsem pojal poslech a recenzi goregrindového chrochtání,  ale ono těch osm minut uteče jako pověstná voda, tady tedy spíše jako krev. (úsměv) Demo má špinavý zvuk, což k danému žánru celkem pasuje. Ale... Osobně nevidím nic, čím by mě nahrávka zaujala natolik, že bych si z ní něco pamatoval. Není to samozřejmě hudba pro každého, kapela navíc nepředvádí nic nového. Ale pro vyčištění hlavy je to celkem dobré, jen ta očista trvá příliš krátkou dobu. Budoucnost pak vidím v podobě ranního vystoupení na festivalu Obscene Extreme. Prostě na koncertě si to člověk po pár pivech může užít, v klidu domova to až tak nezabírá. Ale kluky nezatracuji, když je to baví a mají z hraní radost... Držím palce, aby se jim debut povedl!

Seznam skladeb:

  1. We Are The Rats In Your Cunt
  2. I Fucked A Pornstar
  3. Bondaged In Barbare
  4. Be My Toilet

Čas: 8:15

Sestava:
  • G - vulvabeer gurgling & g-spot stimulation
  • Dr.Necro - guitars, vocals & porn addiction
  • Papa - drums & sexual molestations
  • Avy - bassdildo masturbation & tits

www.bandzone.cz/enemashowerofficial
www.myspace.com/enemashowerofficial

Zveřejněno: 10. 11. 2013
Přečteno:
3510 x
Hodnocení autora:
5 / 10

Autor: Míra | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář