Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
F.O.B. - Outside The Palace Walls

30.11.2012 - Meetfactory PARKWAY DRIVE (aus) EMMURE (usa) STRUCTURES (can) THE WORD ALIVE (usa)

Pošmourné listopadové dny rozjasní 30.11. pražský koncert australské formace PARKWAY DRIVE, která se představí na koncertu v rámci svého evropského turné k nové desce „Atlas“. Jako support na koncertu vystoupí formace EMMURE, STRUCTURES a THE WORD ALIVE. Vstupenky jsou stále k dostání ve všech běžných předprodejních sítích. Bližší info o koncertu naleznete na www.obscure.cz.

Australané PARKWAY DRIVE se v současnosti mohou pochlubit dvěma privilegii. Za prvé jsou hudebně jednou z nejzajímavějších kapel na současné metalcoreové scéně a za druhé jsou zde, díky svému přirozenému a přátelskému projevu, možná nejpopulárnějším uskupením. To vše pak logicky vyúsťuje ve fakt, že jejich koncerty momentálně přitahují stovky a tisíce natěšených fans, Prahu nevyjímaje. PARKWAY DRIVE momentálně absolvují produkčně asi největší turné své kariéry. Celý ansámbl je přepravován dvěma tourbusy a techniku pak veze samostatný truck. I z toho je vidět, kam se tato australská parta vypracovala. Pražská zastávka, kde budou PARKWAY DRIVE propagovat svou novou desku „Atlas“, tak bude mimořádným koncertním zážitkem se vším všudy.

Jako support se celého turné účastní další tři kapely. Pozornost zde poutají především američtí deathcoristé EMMURE, jejichž kariéra také nabývá povážlivě strmý vzestup a žádnou neznámou nejsou ani pro české fans, kteří je zde již mohli spatřit např. v rámci turné Never Say Die. Podobně jako jejich australští kolegové, i EMMURE vydali novou nahrávku, která nese název „Slave to the Game“.

Koncertní večer pak otevřou Kanaďané STRUCTURES a americká formace THE WORD ALIVE.

Dveře klubu MeetFactory v Praze na Smíchově se veřejnosti otevřou v 18:30, první kapela odstartuje v 19:00, konec je plánovaný na 23:00. 

www.parkwaydriverock.com

www.obscure.cz

www.meetfactory.cz


Zveřejněno: 23. 11. 2012
Přečteno:
3518 x
Autor: Dw | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář