Nejbližší koncerty
HUSMAN FEST

DRAWN AND QUARTERED – Feeding Hell´s Furnace, CD 2012, Nuclear Winter Records

Mocnosti pekelné, volám vás! Přijďte už konečně na tento svět a udělejte tady pořádek. Nebo už jste tady? Někdy to tak vypadá. Jestli ještě zůstáváte v podzemí a vyčkáváte na pravý okamžik, tak po poslechu posledního alba DRAWN AND QUARTERED, vás už nic neudrží a konečně se setkáme. Vtrhnete mezi lidi a budete ničit vše živé a šířit totální zkázu. Neunikne nikdo. Nepomůže ani Ježíš, ani Pánbůh. A zlo zvítězí navždy. Nebo už zvítězilo? Někdy si nejsem jistý.

Feeding Hell´s Furnace je totální blasfemie ve stylu amerického death metalu. Disharmonické melodie, temná zkázonosná basa a drtící bicí. Vše je jak má být. Čekáte netrpělivě na nové album Immolation? Drawn and Quartered vám pomůže přežít. Doufáte ve skrytu duše, že přijdou s nějakou novou deskou Incantation? I na tuhle legendu se kapela odkazuje. Drawn and Quartered trápí svoje nástroje již od roku 1993. Doporučuji si prostudovat i jejich pět předešlých alb. Jsou stejně skvostná, jako Feeding Hell´s Furnace. Budete se brodit nejtemnějšími kouty močálů lidské mysli. Budete se bát doma sami v pokoji. Utečete ven a stejně vám to nedá a pustíte si jejich muziku do sluchátek. Dostihnou vás všude.

Pekelné melodie se táhnou celou deskou jako lepkavý hnis. Smrtelný chrapot Kellyho Shanea dokresluje již tak bezvýchodnou atmosféru desky a dodává všemu ještě větší ponurost. Takhle svolává Belzebub své věrné na pravidelné porady. Sedí a rozhodují o koloběhu života a smrti. Drápy velmistra pekelného jsou zaseknuty již pěkně hluboko. Ten temný a hluboký zvuk. Nahrávalo a mixovalo se v Autopsy Room. Myslím, že již při prvním přehrání cdčka se musely v nejbližším kostele otáčet kříže na obrácenou stranu. Obal od Gabriela T. Byrneho nepřehlédnete. Celý booklet je díky němu skvělým doplňkem k chorobné muzice.

Poklona pánovi podzemí byla složena na výbornou. Dveře do podsvětí byly pootevřeny. Drawn and Quartered vám nabídli, že budou průvodci na vaší poslední cestě. Podali vám ruku a rozhodnutí je jen na vás. Já jsem jejich pozvání již přijal. Jsem ztracen a zatracen. Jsem chycen do sítě jejich temných písní. Propadl jsem kouzlu téhle desky. Rád opakovaně zažívám inferno znějící z těchto devíti songů. Krůček po krůčku objevuji další a další zákeřnosti této desky. Každým dalším poslechem album roste do monstróznějších rozměrů. 

Pojďte se vydat na pouť k branám pekelným. Zážitek v podobě skvělé smrtící hudby vám bude odměnou. Nesmíte se jen ohlížet na inspiraci Immolation a Incantation. Pak budete navýsost spokojeni. A jako bonus zažijete peklo již na Zemi!

Seznam skladeb:

  1. Stabwound Invocation
  2. Feeding Hell´s Furnace
  3. A World in Ashes
  4. Mutilated Offerings
  5. Lustmorder
  6. Horde of Levianthan
  7. Gravescape
  8. Cryptic Consecrations
  9. No Absolution

Čas: 36:43

Sestava:

  • Kelly Shane Kuciemba  – kytara
  • Herb Burke – zpěv, basa
  • Dario Derna – bicí


http://www.myspace.com/drawnandquartered666


Zveřejněno: 02. 09. 2012
Přečteno:
3555 x
Hodnocení autora:
9 / 10

Autor: Asphyx | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář