Nejbližší koncerty
HEIDEN – Andzjel

CORROSIVE CARCASS – Composition of Flesh CD 2012, Abyss Records

Ave CORROSIVE CARCASS!, píšu vám tento otevřený dopis, protože mě zaujala vaše prvotina Composition of Flesh. Jsem velkým příznivcem švédského death metalu a vaše album se mi moc líbí. Od první chvíle, kdy jsem ho slyšel, jsem vskutku nadšen. První, co mě na první pohled zaujalo, byl váš obal. Ne nadarmo se říká, že prodává. Myslím, že se Patrikovi Engberbovi fakt povedl.

Musím se vám ale k něčemu přiznat. Předtím, než jsem si vaše cdčko koupil, jsem ho normálně ukradl přes rapid. Já vím, že se to nedělá, jenže dneska je kapel jako hub po dešti a mívám strach, abych nekoupil nějakou kravinu. Takže jsem nejdřív drtil do sluchátek nějakou dobu ty hnusný mp3 a až pak si cdčko objednal přímo od vás. Teda musím říct, že ta pošta je všude stejná. Než cd dorazilo k nám do Čech, myslel jsem si, že vystojím u schránky důlek.

Hrozně mě rozsekal ten old school zvuk celý desky. Posadilo mě to na zadek. Chrastí vám to opravdu hodně dobře. Někdy slyším z vaší muziky starý Grave, Dismember, Nihilist apod. Vůbec mi to nevadí. Naopak, vždycky si rád zavzpomínám. Texty mi jsou taky jasný. Chápu, že u vás ve Švédsku musíte mít spoustu zajímavých hřbitovů, kde přichází inspirace sama od sebe. Ten váš zpěvák Sjolbom je dobrej borec. Přesně tyhle zastřený hlasy mám moc rád.

Vím, že u vás na severu musí být hodně zima. Taky mi přijde, že z některých písní je to pěkně cítit, úplně mě mrazí. Mají takovej ten správnej hnilobnej odér. Doufám, že vás někdy uvidím na nějakém koncertě. Musíte určitě přijet k nám do Čech. Jen dejte předem vědět. Já totiž nepoužívám facebook a všechny ty sociální sítě. Tak by stačilo pak někde v Plzni vylepit plakát.

Musím se už rozloučit. Jdu večer na pivko. Všem kamarádům řeknu o vaší desce. Je totiž fakt parádní. Na to, že to je první deska, je to super. Doufám, že vyjde i vinyl, protože jeden kluk od nás je sbírá a taky se mu moc líbíte.

Tak ať to chrastí!
Váš nový fanoušek Asphyx

Seznam skladeb:

  1. The Flesh is not Enough
  2. Butchershop
  3. Self Mutilation
  4. Born in a Casket
  5. Necrotizing Fascitis
  6. Awesome Nuclear Power
  7. Twist of a Knife
  8. Chainsaw Dissection
  9. Avatar
  10. Collector
  11. Dawning Death
  12. Hunger
  13. The End of Us All

Čas: 41:28

Sestava:

  • P. Koistinaho  – basa
  • M. Janis – bicí
  • C. Kanto – kytara
  • M. Lindorf – kytara
  • J. Sjoblom – zpěv

http://www.reverbnation.com/corrosivecarcass


Zveřejněno: 14. 09. 2012
Přečteno:
3344 x
Hodnocení autora:
8 / 10

Autor: Asphyx | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář