Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Tour v ČR v září 2012

TISKOVÁ ZPRÁVA - Agentura MAFO s.r.o. přináší

LEGENDÁRNÍ AMERICKÁ HC METAL FORMACE NA TURNÉ V ČR!! NOVÉ ALBUM ´A TRAIL RUN´ VYJDE V LÉTĚ 2012!!


PRO-PAIN  (USA / NEW YORK -  HC Metal)

www.pro-pain.com

www.myspace.com/propainspace  

Zde můžete vidět PRO-PAIN videa: www.youtube.com/results?search_query=Pro-Pain

&

NOVÉ ALBUM ´NO ONE´S SAFE´ VYŠLO V DUBNU 2012

UNDIVIDED (USA / NEW YORK -  HC Metal)

www.undividedny.com

&

NOVÉ ALBUM ´BACK IN THE DAY´ VYŠLO V DUBNU 2012

HEMLOCK (USA – Heavy HC Metal)

www.hemlockworld.com
                                                   

Legendární větry ošlehaní HC metal tvrdohlavci Pro-Pain přijíždí v Září 2012 na turné po ČR podpořit své nové album ´A Trail Run´, které vyjde u Sunny Bastards Records v létě 2012. Pro-Pain jsou ve vrcholné kondici, což dokázali při svém živém vystoupení jako jedna z hlavních hvězd tradičního letního hudebního festivalu Bořeň Mysteria Open Air v Bílině 16.6.2012 ! Pro-Pain nikdy neodpočívají a rozdávají radost a energii svým fanouškům po celém světě. Hudební novináři označují Pro-Pain za druhou nejhlasitější kapelu na světě po Motorhead. Věrné zástupy fanoušků v ČR vždy vítali Pro-Pain s otevřenou náručí a vraceli jim energii, kterou načerpali z kapely na její předcházejících koncertech.

Tvrdá, agresivní, ale jinak hudební tvorba se sociálním či společenským podtextem, to je tvorba Pro-Pain. Již svým prvním albem ´The Foul Taste of Freedom´(1992) se Pro-Pain rázem proslavili jako čelní představitelé americké rockové scény. Okamžitě si získali fanoušky po celém světě a pravidelně vyprodávali svá koncertní vystoupení. Skupina Pro-Pain byla založena v New Yorku baskytaristou Gary Meskilem (ex-Crumbsuckers). Již od začatku se Pro-Pain stali miláčkem rockových médií jako např. MTV Headbangers Ball, Rock Hard, Hard Rock Radio atd. Pro-Pain za svou kariéru prodali více než 1.000.000 alb po celém světě.

UNDIVIDED (Rockland County, NY) je parádní NY metalová formce, která vznikla již v roce 1996. Frontman Dante Scioscia (zpěv + kytara) je respektovaný na světové HC metal scéně jako hnací motor skupiny. Dante potkal bskytaristu  vokalistu Maxe Veleze a kytaristu Nicka Koykase ve nahrávacím studiu Hollow Recording Studios v Ponomě NY a dali hned dohromady základ UNDIVIDED. Bubeník Joe Dooling se stal členem v roce 2009 a hned nahráli a vydali své první album "UNTIL DEATH" v roce 2009. UNDIVIDED Absolvovali velké evropské turné v roce 2009 a ihned po něm se vrhli na nahrávání druhého alba "NO ONE'S SAFE", které vyšlo v Dubnu 2012. Tvorba formace UNDIVIDED se dá charakterizovat jako splašený HC Punk Metal, který uspokojí milovníky kapel typu THE EXPLOITED, PRO-PAIN, SEPULTURA a dalších.

HEMLOCK je Heavy HC Metal formace z Las Vegas. Zpěvák/baskytarista Chad Smith, kytarista Jezy Ward, kytarista Aaaron Cobb a bubeník Brian Smith Jsou spolu od roku 1993 a již stihlu vydat 5 alb. HEMLOCK se prezentují těžkotonážní tvrdou agresivní tvorbou podpořenou říznými kytarovými riffy a nosnou těžkotonážní baskytarou. Vše doplněno groove bicími a úderným vokálem, který prezentuje velmi výrazné pozitivní texty. Také merchandising HEMLOCK je mezi rockovými fanoušky velmi oblíbený, jelikož se prezentuje velmi povedenými výraznými designy. HEMLOCK jsou nazýváni ´králi vlastní Promotion sebeprezentace´, díky které se vlastní pílí bez pomoci velkých promotion agentur rychle prosadili téměř po celém světě. Živé vystoupení HEMLOCK je velmi zábavné. HEMLOCK pokaždé vtáhnou diváky do děje jejich podiové show a vždy vydají 100% výkon. HEMLOCK absolvovali polečná turné s takovými hvězdami, jako např. SLAYER, SLIPKNOT nebo MINISTRY.

Přijďte si to užít s Pro-Pain a jejich hosty, čeká na Vás řádná dávka energie v tvrdém balení. A po koncertě se na Váš Gary a spol. těší u baru!

NE 09.09.2012 MNICHOVO HRADIŠTĚ / VOSTROV

+ UNDIVIDED + HEMLOCK

PO 10.09.2012 PRAHA / MODRÁ VOPICE

+ UNDIVIDED + HEMLOCK

ÚT 11.09.2012 TŘEBÍČ / KLUB-B

+ UNDIVIDED + HEMLOCK

ST 12.09.2012 HAVÍŘOV / STOLÁRNA

+ UNDIVIDED + HEMLOCK

www.mafomusic.eu



Zveřejněno: 12. 07. 2012
Přečteno:
3241 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář