Nejbližší koncerty
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

CANNIBAL CORPSE – Torture, CD digibook 2012, Metal Blade Records

Znáte ten pocit beznaděje? Kdy v sobě dusíte vztek? Zbělají vám klouby na rukou. Potíte se. Dneska vás opravdu naštvali. Den blbec. Nejdřív ráno stát v zácpě. Lidi kolem smrdí, nedá se dýchat. Pak celodenní zápřah v práci, kdy si připadáte, jako byste potkávali celý den samý debily. Odpoledne v nákupním středisku nervózní nakupující. Vedro. No, nebylo by hezké večer vzít basebalovou pálku a jít ven trošku se uvolnit? Asi bylo, ale já mám lepší řešení. Pusťte si nové cd Cannibalů. Uvolníte se.

Očista vašeho zuboženého mozku může začít. Veškerý vztek a agrese musí ven. Demented Aggression. Drtíte spolu s death metalovou ikonou text mezi zuby. Album pokračuje volně ve šlépějích Evisceration Plague. Styl má tahle legenda vybroušen k dokonalosti. Sarcophagic Frenzy. Budete těkat po bytě a hledat něco ke zničení. Ovládají vás emoce. Jste jako Michael Douglas ve filmu Volný pád. Číše trpělivosti dávno přetekla. Scourge of Iron. Klasická „kanibalí“ válcovačka. Tuhle píseň milerád pouštím právě v dopravních zácpách.  Vždycky se mi sevřou vnitřnosti a řvu s Corpsegrinderem. Je ale jasný, že můj hlas by vedle tohohle deathového boha zněl jako slabý odvar. Encased in Concrete. Zběsilá jízda. Cítíte uvolňující se adrenalin. As Deep As the Knife Will Go. Další masakr. Nic pro slabé povahy. Vše je zahuštěno krví. Intestinal Crank. Kytarové rychlopostupy. Rychlost se zvyšuje. Koupete se v emocích. Followed Home Then Killed. Co se to děje? Pomalý úvod? Ne, v pořádku. Jen předehra. Je to zase tam. Točíte vlasy (pokud ne, tak bradkou a pokud ani to ne, tak lebkou) do vrtule. The Strangulation Chair. Song stvořený pro pařbu s podobně postiženými přáteli. Určitě i někteří známí potřebují pročistit trošku kebuli, ne? Caged..Contorted. Jestli láska hory přenáší, tak pak CANNIBAL CORPSE dodávají plné kýble vzteku. Crucifier Avenged. Jestli ještě neležíte vyčerpáním na zemi, vstaňte, jde se na to! Ještě nekončíme. Řežba pokračuje. Rabid. Smrtonosná zkáza. Píseň velice vhodná na koncerty. Drsná romantika v rukou zkušených mistrů. Torn Through. Jestli si myslíte, že bude na rozloučenou ploužák, tak to není pravda. I rozloučení probíhá stylově. Ale můžeme jim to mít za zlé? A čekali jste něco jiného?

Tak tedy, jestli máte první, nebo několikátý poslech za sebou, tak se na chvilku uklidněte. Teď se budou řešit vážné věci… Obal je jako vždy výstavní, lehce šokující a stvořil ho jako vždy Vincent Locke. Zvuk je tak smrtící, že snad ani víc být nemůže. Prořízne vám ušní bubínky. Produkoval Erik Rutan. Na písních se podíleli spolu s Websterem i kytaristé. A o Fisherovi a jeho hrdlo-řezání snad ani nemá cenu mluvit. Může tahle kombinace dopadnout vůbec špatně? Možná ve snech některých kritiků. Tentokrát je krvavé maso opět nařezáno s profesionální přesností.

Je velice uspokojující, že existují kapely jako Cannibal Corpse. Pomáhají mi přežít v dnešním neustále se zvyšujícím chaosu a stresu. Je dobré si nové album Torture jednou za čas pustit a vyčistit si hlavu. Uvolníte se a budete jako beránci. Pořád lepší, než běhat po ulici s basebalovou pálkou, ne? Tohle album je velice příjemná záležitost. Můžeme si přát vůbec něco víc? Za sebe si odpovídám, že ne. Jsem absolutně spokojen.


Seznam skladeb:

  1. Demented Aggression
  2. Sarcophagic Frenzy
  3. Scourge of Iron
  4. Encased in Concrete
  5. As Deep as the Knife Will Go
  6. Intestinal Crank
  7. Followed Home Then Killed
  8. The Strangulation Chair
  9. Caged…Contorted
  10. Crucifier Avenged
  11. Rabid
  12. Torn Through

Čas: 43:51

Sestava:

  • Alex Webster – basa
  • Patrick O´Brien – kytara
  • George „Corpsegrinder“ Fisher – zpěv
  • Rob Barret – kytara
  • Paul Mazurkiewicz – bicí


http://www.cannibalcorpse.net/


Zveřejněno: 13. 08. 2012
Přečteno:
3434 x
Hodnocení autora:
9 / 10

Autor: Asphyx | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář