Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HUSMAN FEST

Fanoušky tělesa Brutal Truth jistě potěšíme v jejich smutku následujícím rozhovorem.

Zdá se, že jejich kapitola v knize grindu je nadobro uzavřená, nicméně zamáčkněme slzu a přečtěme si co bylo příčinou a jak se věci budou vyvíjet dále. Na naše otázky odpovídal ex-bubeník Richard...

F: Zhodnoť vaší dosavadní tvorbu, mezníky ve vaší kariéře...

Richard: BT byla skvělá banda. Měl jsem rád to cestování, potkávání novejch tváří, hulení novejch modelů trávy a hrát pořádně nasranou muziku. Nejvíc si cením toho, že jsem se naučil spoustu jinejch věcí, zlepšil si styl hraní na bicí a potkal super lidi. To byla pro mne to nejlepší co mi hraní v BT dalo.

F: Proč jste se rozhodli uzavřít kapitolu B.T.?

Richard: Hlavní problém byl v našich personách a ne v muzice, vlastně to byl jeden velkej chaos po té personální stránce, což ale po té muzikální bylo vlastně dobře. Bohužel to v kapele evokovalo špatnou atmosféru ... věděli jsme, že když někoho v kapele vyměníme, nikdy už to nebudeme my. Proto jsme se rozhodli kapelu rozpustit ... bylo to to nejlepší, co jsme mohli udělat.

F: Pokračujete v muzice, nebo jste opravdu definitivně skončili?

Richard: Hrál jsem před tím, než jsem se dostal k BT a budu i pokračovat. Teď jsem založil novou skupinu TOTAL FUCKING DESTRUCTION a svůj vlastní record label Deaf American Recordings. No Rest For The Dead's "The end of space" je můj první počin. Je to banda z Japonska, která hraje stoner grind/death rock. Danny je zaneprázdněn reunionem SOD a jeho black metalovou kapelou HEMLOCK. Kenny zpívá u Australské kapely DAMAGED. Jsou z Austrálie a myslím, že si posílaj nahrávky poštou.

F: Ovlivnili jste hodně kapel, které kapely ovlivnily vás?

Richard: My jsme poslouchali všechno možný. Na turné jsme byli 8 až 10 měsíců v roce, takže jsme strávili hodně času v tourbusech, poslouchajíc muziku, black metal, punk, jazz, demáče, co nám daly jiné kapely. Myslím si, že naše hlavní ovlivnění bylo způsobeno tím, že jsme mohli aplikovat grind i do jinejch typů muziky.

F: Co si myslíš, že bylo příčinou?

Richard: Tady je malý seznam toho, co teď poslouchám: ANODYNE-quiet wars cd new on escape artist records TERMINAL DESCENT-convictions of malcontent demo cd RETRIBUTION DENIED-songs of soul and psyche cd ASSOCIATION AREA-stop motion hasbeen cd STUCKONCEILING-2 song cd demo IMPALED NAZARENE-rapture cd NEW BATHTUB SHITTER demo tape SATYRICON-intermezzo2 cd DUDMAN-demo tape #6 HELLCHILD-bareskin cd MONGOLIAN GIANTS demo tape RUPTURE-cunt of god cd (rhetoric) NO REDEEMING SOCIAL VALUES-thc cd BINARY SCALE-live video, tokyo, oct99 D-RIVER-advance copy of second cd RABIES CASTE-for the vomiting tractor drivers cd CEPHALIC CARNAGE-conforming to abnormality cd

F: Myslíš si, že tento typ muziky má nějakou budoucnost v přetechnizovaném světě?

Richard: Vypadá to, že svět je mnohem bláznivější a nasranější, je tu více lidí, kteří poslouchají zkurveniny. Jsem pro všechny ty technický vymoženosti, jako internet, CD vypalovačky a další. Slouží k tomu, aby dostali extrémní muziku k lidem, kteří jí chtějí poslouchat. A nezáleží na tom, v jaký prdeli světa žijou.

F: Co turné, neschází ti tento styl života?

Richard: Ještě to není ani rok, co jsme se rozpadli, takže si pořád ještě připadám jako na prázdninách. No, doufám, že brzy začnu hrát koncerty s mojí novou kapelou (TFD)... vlastně chci jet turné, abych mohl potkat zajímavé lidi a zahulit si s nima trávu.

F: Jaký jsi v soukromí?

Richard: Teď hodně pracuju na mém labelu. Je to takový ?udělej si sám?, takže to zabere hodně času. TFD se připravuje na nahrávání dema, zkoušíme u kytaristy ve sklepě. Jinak bydlím v domku ve Filadelfii.

F: Co malé ziny? Myslíš si, že promo kapel je zde stejně tak důležité jako ve velkých hudebních časopisech???

Richard: Pro mě jsou absolutně nejdůležitější. Hlavně proto, že muzika, kterou poslouchám, je undergroundová a velké časáky se orientují spíše na tu komerčnější část. Pro můj label je to jediné místo, kde mohu inzerovat a kde mi zrecenzují mé nové počiny.

F: Díky za rozhovor

Richard:Dík.

Deaf american recordings C/o R. Hoak #3 Bethel Church Road Dillsburg, PA 17019 USA rich666@voicenet.com

Zveřejněno: 10. 12. 2000
Přečteno:
3361 x
Autor: Corbow | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář