Nejbližší koncerty
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

EXHUMED – All Guts, No Glory CD 2011, Relapse Records

V roce 2011 se zase vrátili. Po pěti letech. Zase mají nechutný obal. Zase mají skvělý ostrý zvuk. Zase si libují v totálních prasárnách. Střeva pořád létají vzduchem. Maso se odtrhává od kostí a vám to zase nedá a budete pařit jak o život. Protože kdo propadne jednou kouzlu EXHUMED, nemůže jinak.

Dostanete jedenáct písní totálního masakru. Death grindová ikona vás donutí padnout vysílením na kolena a děkovat ďáblu, že ještě existujou kapely, které hrají srdcem. Všemu vévodí starej démon Matt Harvey, kterej chroptí, křičí, sípe. Nechápete, jak je možné, aby se v jednom člověku vzalo tolik variací zvráceného zpěvu.

Jestli jste někdy podlehli nočním můrám, Exhumed vám je vyvolají a poznáte nejhroznější zákoutí svého podvědomí. Už při prvním prohlížení obalu budete šokování. Stylizace do zombie je dokonalá. Rozjedete to při úvodu All Guts, No Glory. Hned od začátku kývete hlavou. Bicí duní a vy víte, že je to tam. As Hammer  to Anvil. Tenhle riff si budete pamatovat ještě na smrtelný posteli. Rozdrtí ušní bubínky vám i vašim sousedům. Your Funeral, My Feast. Střídáni deathové sypačky s grindovým nářezem. K tomu drásající naléhavý hlas. Through Cadaver Eyes. Totální výplach mozku, který doporučuji po příchodu z práce, ze školy, nebo z kostela. Očišťuje. Death Knell disharmonicky rozvibruje veškeré zrovna dostupné vnitřnosti. Utíká to rychle. Distorted and Twisted to Form. Valivě kráčí kupředu a opět nemůžete být v klidu. To nejde. I Rot Within. Koncertní záležitost. Jsem rád, že při poslechu této písně nejsem ve své přítomnosti. Křičím s Mattem. Dis-Assembly Line. Gore! Absolutní gore. Co k tomu dodat? Necrotized. Houpající kytara, rozjezd a znovu naplno. Hurikán vám pohladí vaši tvář. Funereality. Někde mezi šílenstvím a rozumem. Někde tam ta píseň je. So Let it Be Rotten. Poslední mlátička. Jsem rád, že jsem přežil. Bolí mě za krkem. Tolik energie najednou by jednoho porazilo.

Nejsem zrovna z těch, kdo by si liboval v nechutnostech. Jenže Ehumed podávají vše s inteligentní grácií. I ty jejich největší chlívárny vás v prvním momentě trošku šokují. Zároveň ale donutí přemýšlet. Je to jedno z alb z minulého roku, ke kterému se pořád vracím. V tom zdánlivém chaosu je schována spousta poctivé muziky a talentu. Tedy jděte přátelé a slyšte Exhumed – All Guts, No Glory!


Seznam skladeb:

  1. All Guts, No Glory
  2. As Hammer to Anvil
  3. Your Funeral, My Feast
  4. Through Cadaver Eyes
  5. Death Knell
  6. Distorted and Twisted to Form
  7. I Rot Within
  8. Dis-assembly Line
  9. Necrotized
  10. Funereality
  11. So Let it Be Rotten…So Let it be Done

Čas: 36:06

Sestava:

  • Matt Harvey – kytara, zpěv
  • Leon del Muerte – basa
  • Danny Walker – bicí
  • Wes Caley – kytara


http://www.myspace.com/exhumed


Zveřejněno: 07. 07. 2012
Přečteno:
3261 x
Hodnocení autora:
9 / 10

Autor: Asphyx | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář