Nejbližší koncerty
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
HEIDEN – Andzjel

23.3.2012, Hradec Králové - Kozinka

Na pátek 23. března připravujeme první metalový koncert v novém královéhradeckém klubu Kozinka. Ten se doposud profiloval jako místo pro jemnější hudbu. Přijďte tedy v co největším počtu, ať ukážeme všem křehkým duším, jak vypadá správná metalová akce!

Hlavními aktéry večera budou dvě rakouské skupiny. První z nich, štýrskohradečtí GIVE ‘EM BLOOD, si u nás - obzvlášť na Moravě - stihli vybudovat slušnou fanouškovskou základnu. A není se čemu divit. Svůj řízný deathcore prezentují velmi energicky, takže je pro návštěvníky prakticky nemožné zůstat nečinně stát. Připravte se, tady „budou lítat kanady“.

SHOW YOUR TEETH jsou z podobného těsta. Se svým intenzivním death/metalcorem už projeli velkou část Evropy, u nás se úspěšně předvedli např. jako předskokani kapel August Burns Red, Coalesce a Kylesa. Cituju z reportu o této akci: „Z kluků (Show Your Teeth) byl cítit obrovský entuziasmus a skromnost. Když dohráli, seděli osobně u merchandise s jedním jediným druhem trika na prodej a pár samolepkami zadax. Hned vedle nich měli rozbalenou svou tržnici ABR spolu s ostatními kapelami. Až mi zpěváka bylo líto, a tak jsem si byl pár samolepek nabrat a lámanou angličtinou pochválit set.“ Vše vyřčené platí i nadále, tentokrát však k samolepce a tričku přibalí i zbrusu novou desku „World Denier“.

Podporu zahraničním spolkům zajistí death/metalcoristé DESPERATE TIMES. Jejich loňský debut, který si nahráli svépomocí ve vlastním studiu, oprávněně sbírá kladné recenze. Stejně dobře si kapela vede i při živém hraní, což dokládají neustále přibývající fanoušci a úspěchy v soutěžích jako Naděje Beatu a Metalgate Massacre.

Tradičně se na pódium dostaví i domácí formace MORDOTUA, která minulý rok začala intenzivněji koncertovat a stihla nabrat i první zkušenosti v zahraničí. Pro přiblížení budu citovat report na Southcore.cz: „Jejich hudba je opravdu těžko blíže specifikovatelný death metal, s celou škálou různých prvků. Jako celek bych to prezentoval jako Mordotua metal, protože je to opravdu matoucí materiál. Set mě baví pokaždé když ho vidím, vokalista Honza se rozvášnil a odhodil vrchní část oděvu za následného lítání mezi diváky v prvních řadách. Prostě Mordotua.“

Turnovští metalcoristé ALL FRIENDS DEAD se v Hradci Králové představí vůbec poprvé. Jejich nový singl This Is Not Twilight zaslouženě boduje a noví fanoušci se jen hrnou. Jejich řady určitě rozšíříte i Vy poté, co AFD uvidíte naživo.

Myslíme i na fanoušky z okolí Hradce Králové, proto otevřeme už v 17 hod., abychom mohli skončit nejpozději ve 22:20. Klub se nachází 3 min. chůze od zásadního uzlu MHD – zastávky Adalbertinum. Díky tomu bude možné stihnout spoje, které jedou do:

- Pardubic        ve 22:43

- Jaroměře       ve 22:39

- Týniště          ve 22:33

- Hořic              ve 22:41

- Chlumce        ve 22:43

- N. Bydžova    ve 22:35

GIVE 'EM BLOOD

http://www.facebook.com/giveembloodband

deathcore, Rakousko

SHOW YOUR TEETH

http://www.facebook.com/showyourteethrocks

death/metalcore, Rakousko

DESPERATE TIMES

http://bandzone.cz/desperatetimes

death/metalcore, Hlinsko

MORDOTUA

http://www.facebook.com/mordotua

experimetal, Hradec Králové

ALL FRIENDS DEAD

http://bandzone.cz/allfriendsdead

metalcore, Turnov

Pořádá GRINDPA Booking Agency - http://www.facebook.com/Grindpa


Zveřejněno: 15. 03. 2012
Přečteno:
3201 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář