Nejbližší koncerty
TELEPATIE VI

PUTRIDITY – Degenerating Anthropophagical Euphoria CD 2011, Willowtip Records

Hah, tak tihle Taliáni jsou zlatíčka. Turínští Putridity jsou tím pravým ořechovým pro všechny, kdož  máte chuť na naprostou devastaci svých nebohých sluchovodů. Degenerating Anthropophagical Euphoria je totiž zážitkem vskutku degenerujícím. Žádné zdlouhavé intro, během prvních několika vteřin vám chlapci ukáží, že se s nikým srát nehodlají a posléze sekají, kuchají, pálí, m*dají a bůhví jaké ještě úchylárny provádějí, dokud vaše studené, zohavené tělo nezůstane ležet v kaluži krve a hnisu na podlaze.
 
Valivý, nekompromisně bagrující guttural slam brutal death metal ve stylu starších Disgorge, jež se vyznačuje ani ne vteřinovými pinchy, které kytara jede zvláště v úvodní skladbě téměř neustále. Dvě a půl minuty všepohlcujícího bahna, ze kterého nás vytáhne až krátký, úderný sampl z filmu. Samozřejmě že o souložení a zabíjení.

„Sodomize Epileptic Chunks“ se představí asi tak ve stejné formě, jako první štych. Formace si naprosto nehraje na snahu o jakékoliv progresivní postupy, neřku-li snahu o technické vychytávky. Kromě tedy těch naprosto vynikajících kvičivých harmonics, sem tam přijde i nějaký ten moderní hák, ale jinak se jedná o veskrze poctivou čuňačinu, kterých jsme měli tu čest slyšet hlavně ve druhé polovině 90's a první 00’s dost a dost. V „Masturbating The Infibulated“ mne dostaly nečekané basové výjezdy, super slam, výborné kopáky (jejichž zvuk křupe jako tvrdé šlápnutí kovanou botou na lebku), jsem prostě sakra rád, že se formace snaží navázat na debut "Mental Prolapse Induces Necrophilism" z 2007mého a víte co – daří se jí.

Je dost obtížné vytáhnout z toho nádherně brutálního marastu nějakou vyčnívající skladbu – každá má totiž něco do sebe. Tu vás kapela oblaží skvělými škopky, tu sekavými zastavovačkami a nad vším se snáší slamující duch starých dobrých časů. Společně pak tyhle aspekty tvoří dokonale organický prasácký celek, který všichni milovníci naprostých výplachů musejí přivítat s otevřenou náručí.

Další výborná notně nostalgická brutalitka ze stáje Willowtip a můj tip pro chvíle frustrace či nasranosti na svět vůkol.

Seznam skladeb:
  1. Cannibalistic Postclimax Flesh Consumption
  2. Sodomize Epileptic Chunks
  3. Masturbating the Infibulated
  4. Syphilic Menstrual Rejection
  5. Wallowing in Aftermaths
  6. Euphoric State of Dementia
  7. Innate Butchery Aptitude
  8. Draining Necro Anal Disgorgement
  9. Living Decomposition
Čas: 24:13

http://www.myspace.com/putridity

Zveřejněno: 10. 06. 2011
Přečteno:
3308 x
Hodnocení autora:
7 / 10

Autor: Dw | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

10. 06. 2011 08:29 napsal/a DW
Hej
jo, máš recht:)
10. 06. 2011 00:41 napsal/a annal
Devourment
Devourment? Neni to preklep? Me Putridity pripadaj jako jednoznacnej Disgorge-worship...