Nejbližší koncerty
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

CHOKED BY OWN VOMITS – Shit Autopsy CD 2009, Nice To Eat You Records

Choked By Own Vomits (dále jen CHOV) nejsou na naší grind scéně žádným neznámým pojmem. Zahráli si na mnoha akcích, neminulo je ani hraní na Obscene Extreme, a co víc si tak grinder vlastně může přát? Po několika splitech a účastech na různých kompilacích vydali v roce 2009 své první samotné CD, které dostalo název Shit Autopsy. Kdo si doteď myslel, že by se CHOV mohli prezentovat grindcorem s jinou tématikou než je gore grind, tak velice rychle pochopí, odkud tady vítr fouká... a že to není vánek z čerstvě rozkvetlé louky, je víc než jasné. CHOV si libují v kanálnostech, ale vše je bráno s nadsázkou a chutí bavit se; a když se budou bavit i další lidi, tím lépe.

CD obsahuje 16 songů, které jsou proloženy stylovými intry, o celkové délce necelých 26 minut. Což je taková ta grindová klasika. Ruku na srdce, nebo v případě CHOV do záchodu, kdo by si to doma chtěl pouštět déle. Klasický případ muziky, která je určená především na živé vystoupení. Zahrát si těch svých 20 songů během půlhodinového setu, zadovádět si, zařvat si a pobavit se. Fanoušci s kelímkem piva v ruce si spokojeně potřepou hlavou, tu při změně rytmu zaskáčí a všichni jsou vlastně spokojeni. Na tom není ostatně nic špatného.

Hudebně se CHOV prezentují tím nejméně náročným grindem. Žádná technická ekvilibristika, tu byste hledali zbytečně. Uslyšíte něco z tanečnosti Rompeprop, trochu španělských patologů Haemorrhage, v kytarových sólech si vzpomenete na ranné Carcass, to vše smícháte pěkně dohromady a máte obrázek o čem že se tady bavíme. Kde tyto ingredience CHOV aplikují parádně, lze demonstrovat na nejlepší věci a to čtvrté Hovno přibitý ke zdi, kde kromě názvu, zaujme hlavně vyvoněné kytarové sólo. Samotná kapitola jsou názvy skladeb, záměrně píšu názvy skladeb, některé mají dokonce i texty, zbytek ale pravděpodobně ne. Ať už holdujete fekálním radostem nebo ne, jedno se musí CHOV uznat a to, že některá slovní spojení mají slušné grády. Názvy jako Pronikavý zápach, Pitva hovna asi stěží někoho dojmou ale songy jako Chtěl bych se jmenovat konečník, byl bych tvůj nejlepší společník nebo Temná strana temný prdele už jsou jiné kafe.

CHOV předvádí ve svém ranku celkem zdařilou práci. Na vedoucího to ještě není, ale rozhodně se ani  nejedná o úplně přiblblou holomajznu, ač se tak dle názvů songů může lehce zdát. Muzika a celkový koncept mě neuráží, ale na druhou stranu mě šťastnějším nedělá, tudíž průměr.

Čas: 25:52

Seznam skladeb:

  1. Pronikavý zápach
  2. Ústa plná zvratek
  3. Přijdu, seru, utřu, jdu
  4. Hovno přibitý ke zdi
  5. Disgorging Foetus (RTGE)
  6. Bacha! Budu blejt!
  7. Chtěl bych se jmenovat konečník, byl bych tvůj nejlepší společník
  8. Temná strana temný prdele
  9. Pitva hovna
  10. Explodující prdel
  11. Jedna půlka nepleská
  12. Pokoj č. 207
  13. Kurva! Fix! Himl! Prdel!
  14. ... a prdel se zavřela
  15. Turbo anal motokros
  16. Eaten alive (GSR)

http://www.chov.wz.cz/
http://bandzone.cz/chokedbyownvomits


Zveřejněno: 21. 04. 2011
Přečteno:
3552 x
Hodnocení autora:
5 / 10

Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář