Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

sobota 18.12.2010, Písek, „local klub Pí “, start 20:00

V Písku dne 18.12.2010 proběhne v klubu Pí (na Velkém náměstí) koncert kapel hrajících grindcore a noise.

NAPALMED (noise / industriál / alternativa, Most)
Pro většinu lidí, kteří se pohybují ve vodách hlukařských, je tohle jméno zapsáno jako absolutní špička naší noise scény. Jak dlouho hlavní postava téhle kapely RadeK K. funguje na poli alternativního industriálu nevím, ale pamatuji si jeho vystoupení z jednoho koncertu metalových kapel, když mi bylo nějakejch18-19 let. Dnes je mi 34 a Napalmed stále fungují. To znamená, že nadšení tvořit jim vydrželo minimálně 15 let. Klobouk dolů. Za tu dobu prošmejdili snad všechny hladiny frekvencí noisu přes industriál až k současné „elektro“ podobě. Mají vydaných spoustu nosičů, většinou s originální grafikou a super provedením. Kdybych měl popsat jejich projev jedním slovem … totálníelektroindustrialmasakrhluk … Jejich živá vystoupení jsou bomba, leč!!!!!!!!!!! málokdo vydrží až do samotného konce. Pouze pro silné nátury nebo milovníky hluku. Kdo vydrží až do konce vystoupení v prvních řadách, získává ode mě 11 bodů (z 10).
www.myspace.com/napalmed
www.napalmed.cz
www.bandzone.cz/napalmed

NEEDFUL THINGS (grindcore, Pardubice)
Pokud máte rádi Nasum, Napalm Death, Repulsion, tak už vám víc vysvětlovat nemusím. Nedávno oslavila tahle partička 15 let své existence. Needful Things hrají poctivej grindcore v takovým střihu, že se jim u nás těžko někdo vyrovná. V Písku jste je mohli vidět, jestli si dobře pamatuju, v roce 2008 a to v papíráku za Jitexem ještě se starým bubeníkem. Jeho místo obsadil „pan mlátička“ z pardubický deathmetalový kapely Klan. Na svém kontě maj chlapci spoustu split singlů (s Wadge, Mesrine, Existench, atd) a kompilaček + jednu samostatnou LP s názvem Dead point (LP – Psychocontrol rec., CD –  Khaaranus prod.). Mimochodem, materiál na druhou LP je již nahranej. Promo songy jsou již k poslechu na jejich profilu. To, že mají za sebou mini tour s Agathocles a koncerty po boku kapel jako Machetazo, Haemorrhage, Sayyadinna, Fubar, Wormrot něco napovídá, že. Těsně po novém roce odlétají na čtrnáctidení Australské tour, které jedou s Captain Cleanoff a B.T.C.B.
www.bandzone.cz/needfulthings
www.myspace.com/needfulthingsgrindcore
www.needfulthings.wz.cz

БУТ (grincore, Č.B.)
БУТ jsou poměrně nová kapela,ale složena ze samých ostřílených chlapíků. Za bicíma Kalda ex-Ingrowing, kytara Honza ex-Uprise, ex-Exhale, basy se ujal Kenny z českokrumlovských Den za dnem a za mikrofonem je S.I.D. (ex-Scrab plastic). Kluci  se dali dohromady v roce 2009 a ještě v témže roce nahráli svůj první promo materiál, který prezentují na bandzone. Oficiální nahrávka by měla vyjít někdy na jaře u Bizarre leprous prod. БУТ hrají přímočarej rychlej grind, kulometná palba smete vše živé, kytary drtí vnitřnosti, řev.
www.bandzone.cz/but

MURUROA (grincore/crust, Písek)
Mururoa jsou písecká crust/grindcorová mlátička. Kapela byla postavená na základních kamenech bandy s názvem GREX (r.i.p.). Po zdlouhavém boji sehnat natrvalo spolehlivého kytaristu, který by byl schopen hrát jejich špinavej crust/grind (mimochodem podlazenej od A), oznamují tuhle akci za poslední. Na tomto koncertě s nimi odehraje jako záskok Honza (Naven).
www.bandzone.cz/mururoa

P.P.M.H. (total noisecore bordel, Písek)
Stará písecká parta hrající noiscore. Založeno v roce 2002 v sestavě basa+řev Makovec (ex-Grex, ex-PTAO, ex-Stormnoise, ex-Epidemie), kytara Venca, bicí-Bořan. V tomto složení odehrávají partu koncertů a nahrávají dvě dema v čestickém Hellsoundu. Poté, co je opustil kytarista Venca (R.I.P.), přichází do kapely jako náhrada Žrout (Lahar, Radiolokátor), aby u nich „působil“ na klávesy a řval. V této sestavě nahráli materiál na Posloucháte Jižní Čechy 2 a absolovovali minitour s Rabies + ještě pár koncertů. Na tomto koncertě je můžete vidět opěv v sestavě kytara, basa, bicí.Připravte se na smrt.
www.bandzone.cz/poslednipranimrtvehohumanisty

Info na akci: prustrel@centrum.cz
Tel:  777 314 824

 

Zveřejněno: 10. 12. 2010
Přečteno:
3244 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář