Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
HEIDEN – Andzjel

2.12.2010 (čtvrtek), České Budějovice, Mighty Bar Velbloud

Na poslední chvíli se chlapcům z Českých Budějovic z klubu Velbloud a z Antistar production podařilo domluvit koncert americké kapely BLUNT FORCE TRAUMA (neboli volně přeloženo "trauma z hrubé síly"), která momentálně projíždí napříč evropským kontinentem. Tato kapela hrající mix fakt kvalitního thrash metalu a hardcore s kapkou punkový srdcařiny pochází z Austinu (Texas), kde byla založena v roce 1999. V roce 2007 odchází bubeník a na jeho místo nastupuje Felix Griffin  (aka BIG FELIX). Bubeník, který s thrashcore kapelou D.R.I. nabubnoval např. desky Thrash zone (89), 4 of a kind (88), Crossover (87), Dealing with it! (85) a spoustu dalších singlů, EP-ček a živáků. Blunt force trauma mají na svém kontě EP s názvem Good morning (2001) + velkou desku Hatred for the state 2009 na Shattered world rec. a úplnou novinkou je split LP s kanadskou thrashmetalovou kapelou BOMBNATION s názvem Crossovered with Rage na Doomsday machine rec. a D71 rec. Co dodat? Jejich hudba je rychlá a energická, kytarové thrash výjezdy, metalový vyhrávky alá Iron Maiden, rychlý hrubý zpěvy a texty o politice a násilý - prostě "stará škola". Pokud máte opravdu rádi Bad Brains, Cro-mags, D.R.I., Slayer, Minor threat, S.O.D., Municipal Waste, nebál bych se napsat, že návštěva tohoto koncertu je poviností. Namísto toho se ale odvážím tvrdit: Kdo má rád thrash/hardcore/punk a přijde, určitě nebude litovat.
Mrkni na: www.myspace.com/thebluntforcetrauma

Po jejich boku zahraje jihočeský thrash komando RADIOLOKÁTOR (mix členů Gride, Lahar, Avenger) nejen se svými covery starejch metalovejch kapel, ale uslyšíte i něco z jejich vlastní tvorby. Po vyprodanym singlu s "amíkama" Nunslaughter, o který se postarala DOOMENTIA rec., mají na svém kontě ještě split LP opět s kapelou z USA  a to s Black Market Fetus (kapela se členy Catheter, Capitalis Casualties...).Vyšlo u Dead heroes bros rec.
Kontakt : inozuk@seznam.cz, xkorekx@seznam.cz

Jako další kapela zahrají Českobudějovičtí punx THE OWN ROADIES s ženským vokálem, ve kterých bubnuje mistr Flaška z Dezinfekce. Jsem-li dobře informován,bude to jejich poslední vystoupení.
Mrkni na: http://bandzone.cz/theownroadies

Na závěr ještě pro ty, kterým noc bude připadat příliš mladá a kteří nepůjdou spát, protože budou chtít pařit, proběhne afterpárty by DJ MA-SLO. Old thrash/punk/hardcore vinyl mayhem. Takže vinylová smršť.

vstup: 120,- Kč

Info:
www.velbloud.info
www.facebook.com/pages/Ceske-Budejovice-Czech-Republic/VELBLOUD-Club-Cafe/192380137171
www.muzikus.cz/kluby/velbloud





 

Zveřejněno: 28. 11. 2010
Přečteno:
3288 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář