Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Sobota 2.10.2010 – Brno, Brooklyn club, enter 19:00, start 20:00

Je to už pár měsíců od posledního DEFACING festu, takže je načase pustit se do dalšího, šestého pokračování a pěkně otevřít podzimní sezónu v tradici anglických kapel. Tou dobou křižují evropské státy hned dva britské spolky, z nichž jedna rozhodně není neznámá a několik koncertů v ČR už má za sebou. Nejde o nikoho jiného než o nasypané TRIGGER THE BLOODSHED! Společnost jim dělají mladí hezounci THE DEAD LAY WAITING a koncert je doplněný o domácí jistotu SMASHED FACE, slovenské srdcaře MADCULT a novou brněnskou kapelu DESCENT OF THE SCARLET SKIES.

TRIGGER THE BLOODSHED - Anglie
death metal / deathcore
www.myspace.com/triggerthebloodshed
Tahle mladá parta nepatří mezi žádná ořezávátka, během krátké kariéry zvládli natočit tři devastující alba, která vraždí především naživo! Naposled jsem je viděl na koncertě v České Lípě a nevěřil jsem vlastním očím a uším, jak tak mladí kluci dovedou hrát tak neuvěřitelně rychle a intenzivně. Nutno vidět! Po ztrátě bubeníka se k TTB přidal Daniel z ABORTED, který podtrhnul už tak kvalitní základ! TTB nevystoupí v Brně poprvé, mohli jste je vidět před dvěma roky na tour s CRYPTOPSY a BENEATH THE MASSACRE..., přijďte si to zopakovat!

THE DEAD LAY WAITING - Anglie
metalcore
www.myspace.com/thedeadlaywaiting
Další mladíčci, o kterých moc nevím, ale jedou tohle tour jako důstojná podpora TTB. Pokud máte rádi klasický metalcore, místy říznutý melodickým deathcore s čistými zpěvy, mohla by vás takhle kapela zajímat! Pro děvčata doporučujem vzít náhradní kalhotky..., však se podívejte na fotky :D.

SMASHED FACE - Vysočina, ČR
death metal / deathcore
www.bandzone.cz/smashedface
Domácí banda, kterou snad netřeba představovat, protože se svými dvěma koncerty každý rok se jedná o brněnskou stálici. Kapela je ponahrání své třetí desky (která by měla být co nevidět venku), absolvování 17ti denního tour s ruskými MY AUTUMN a změnou sestavy na postu kytary. Přijďte se podívat jak jim to hraje po této změně...

MADCULT - Slovensko
scramo / emo violence
www.bandzone.cz/madcult
Jedna z nejnadějnějších kapel ze Slovenska! Živelný screamo / emo violence masakr, který vás dostane svými upřimnými melodiemi i násilnými momenty. Desku nahrávali u Rolanda Grapowa, mixovalo se u frajera, co dělal zvuk ARCHITECTS či ENTER SHIKARI! Po třech letech opět v Brně!

DESCENT OF THE SCARLET SKIES - Brno, ČR
metalcore / crossover
www.bandzone.cz/dotss
Nová nadějná kapelka z Brna složená z trosek BROKEN SIGHT. Přijďte se přesvědčit, že brněnský dorost je hoden supportu tohoto koncertu :).

!!! Koncert výjimečně v sobotu
!!! Externí zvukař zajištěn

www.bandzone.cz/fan/defacingfest
schizmo@seznam.cz
ICQ: 384 833 343
Tel: 776 192 783


 

Zveřejněno: 11. 09. 2010
Přečteno:
3746 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář