Nejbližší koncerty
F.O.B. - Outside The Palace Walls

BEGGING FOR INCEST - Demo 2010 Demo, not-released

Na sicha! Víte rád píšu gutturální prasárny všeho druhu, extrémy extrému a podobné sado-maso-porno-úchylárny, protože mne zvuk, vyluzovaný ožralým prasopsem plus podklad, hraný na dva až tři totálně vylágrované traktory a víka od popelnic prostě baví. Avšak nudu, kterou předvádí trojice mladých úchylů z německého Vestfálska Begging For Incest (hmm co název, Johane ?) rád věru nemám.
Gore-grindový bordel, v němž není špetka ničeho, co by vás donutilo pohodit palicí, říci si – „Jo kurva, tenhle slam má ale grády.“ Ne, nic takového. Uniformní, utahané, naprosto průměrně zahraných deset minut bordelu, jenž se sice odkazuje na klasiky žánru, jenže sám je od nich ještě na míle vzdálený.
 
K čemu je to, že smečka respektuje Waking The Cadaver, či obligátní Devourment, když dva ze tří songů jsou vata a teprve ve trojce se dočkáme pořádného zápřahu a konečně (no považte, po celých šesti minutách) pinchovaného intermezza. Žádné samply, nudná rutina, kterou mne vlastně nebaví ani poslouchat, ani psát.
Místo o vlastní ségry (či bratry, ale božínku..) by se měla banda zajímat o to, jak napsat grindovou/ maskovanou deathcore/ skladbu, aby posluchač po dvou minutách neměl pocit, že tentokrát to nebude na pokoncertní výměnu tělních tekutin (čti „vrz“) s „nadšenými“ (čti..ale však víte) fanynkami, ale spíše na rychlý rozchod dom. Ráno se totiž vstává do školy. Co jsem to slyšel? Už zvonilo? Tak zpět do třídy, pánové.. Slyšíte to? Konečně je ticho.

Čas: 10:31

Seznam skladeb:
  1. Pantysniffer
  2. Gutted like a Pig
  3. As Long As You Swallow
http://www.myspace.com/beggingforincest

Zveřejněno: 13. 05. 2010
Přečteno:
3356 x
Hodnocení autora:
3 / 10

Autor: Dw | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář