Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

HIEROPHANT - The Tome CD 2007 - Solitude prod.

Pokud nejste příznivci apokalyptickýho dunění ála Skepticism, Tyranny, Night Must Fall, The Funeral Orchestra etc. obraťte se raději na jinou adresu. Avšak shledáváte-li tyhle zhudebněný tryzny zajímavými, můžu tenhle kotouč jen ajen doporučit. Proč? Protože:

1. Nahlédnete do zaoceánský černý kuchyně Funeral Doom Metalu a zjistíte, že receptura na přípravu psychotropní krmě se nikterak neliší od tý starokontinentální.

2. Čeká vás hodinový rande s "umělecky" pojatou depresí, tím fetišem všech duševních masochistů. Oprátku vašemu životnímu optimismu uváže nekomplikovaný, leč účinný šimrání strun trsátkem, umrlčí rytmika bicích, cynickej, odosobněnostní a chladem záhrobí prostoupenej chropot.

3. Za nazvučení strunnejch nástrojů by se nemusela stydět leckterá Gore-Grind chamrad'. Táhlý, mazlavý, temný a podlazením notně zatěžkaný tóny, který na jejich chvatuprostý pouti jak věrnej stín provází jednoduchá, stylově bezútěšná vyhrávka.

4. Budete mít pocit, že si hovíte v luxusní, polstrovaný rakvi, na jejíž víko znepokojivě bušej dávky dopadající zeminy.

5. „In the Depths of R'lyeh“ ... Zní vám to povědomě? Tak to určitě znáte CATACOMBS. A člena FC H. P. Lovecrafta J. Del Rusiho alias Xathagorra Milandrotha. Vězte tedy, že tento zastánce tvůrčího procesu „urob si sám“ a všeuměl na poli obskurní zhoubný metly má svědomí zatížený i existencí plíživýho děsu HIEROPHANT. Ve spolupráci s ruským editorem představuje široký veřejnosti svý prvorozeně v celý jeho úchvatný obludnosti. Letos by oslavilo svý 13-tý narozeniny. Od bezejmennýho EP z roku 1994 přes demáč „The Weight of Winter“ datovanej 1996 se do šouralo k triptychu „Autumn Dusk“ 2000 a na prahu novýho milénia nejspíš vydechlo naposledy. Jeho odkaz však žije dál v těle výše zmíněnejch Catacombs. Položme tedy, s patřičnou pietou, věnec k jeho zanedbanýmu hrobu a zapálením černý svíce vzdejme hold památce jednoho z prvních reprezentantů poněkud v ústraní zájmu stojícího žánru na U. S. kolbišti přeplněným vojákama v Brutal Death zbroji ...

Čas: 67:01

Tracklist:

  1. Forever Dying
  2. Where No Light Hath Shone
  3. Forever Dying
  4. Where No Light Hath Shone
  5. The Weight Of Winter
  6. From The Dust Of Grave
  7. Ancient Moonlight
  8. Shades Of Aqueous Essence

www.solitude-prod.com


Zveřejněno: 15. 12. 2007
Přečteno:
3412 x
Hodnocení autora:
8 / 10

Autor: Skalp | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář