Nejbližší koncerty
HUSMAN FEST

M.A.C. OF MAD - Badluck CD 2006 - Neonarcis

Incipitem jest přirovnání: M.A.C. of Mad jsou MAD zvířátka, ne však toliko nadčasoví jako Gibsonův „MAX“, protože jeho animální hravost byla jinde. Ale holky říkaly, že i punk je jinde. Máchá sebou v blátě mezi soundsystémy. Fetiš, latex, čuníci, S/M, gore grind, aliens, kosmos, electro violence, pervitín, usnout v pozici rybáře a zgrcat se. Punkový přístup, tekno, grind core, do it yourself, nepodřízení se pravidlům většiny, extrém, obskurní charakter ... M.A.C. of Mad. Hrubozrnná valící se masa jako vše pohlcující, ničící, spalující a tavící magma, snaží se téct z reprobeden a znehodnocovat poobědovou idylku.

U čtvrté stopy se ze zdi snažili uvolnit humanoidi. Čekal jsem na vraždu. Pětka se chviličku přiblížila hodně vyjetým Waltari. První song druhé poloviny šestnáctitrackového alba mi předložil obálky Mortician, abych si vzpomněl na jejich hrubý zvuk, táhnoucí se jako pohyb údu tonoucího v bažině. Hororový snímek, přemítající se v mysli, je sestříhán a doplněn o nejděsivější záběry hrůzostrašných psychotických výplodů typu Lost Highway. Děj je zasazen do 25. století. Místo: někde v půli cesty mezi zdevastovanou Zemí, na níž vymřel život, a Marsem z Total Recall umocněným min. na pátou. Badluck je soundtrackem; chorou existencí, která ožívá tlačítkem play; bezpečnostním systémem lapícím nezasvěcené.

Pokud milujete buldozérní zvuk Mortician, guturální vokál, tekno/industriální vklady připomínající mašinky Ministry na plný výkon, a pokud se rochníte v atypických a nelíbivých hudebních mazancích, budete s tímto počinem spokojeni. Badluck je okrajovým zbožím, ve kterém si libuje jen hrstka posluchačů. Pro ně je tato lahůdka určena. Ostatním nahrávka nažene strach; temných snů se nezbavíte. Hlavně v tom prosím vás nehledejte umění. Punks not dead, indiánské tetování v návaznosti na biomechaniku, irokéz a cyberpunk. Zhyňte.

Čas: 43:42

Seznam skladeb:

  1. Low memory
  2. Elektra
  3. Judge
  4. I‘ll Be Gone
  5. Techno
  6. H.Y.M.
  7. Low Memory (mix)
  8. I´m Pzyco
  9. Manifest
  10. N.M.E.
  11. Absolutely Stupid
  12. Earth Died Screaming
  13. Jesus Will Be Here
  14. Honey Bunny
  15. Synthetic (mix)
  16. Do You Know Why You Are Here

Web: http://www.macofmad.info/


Zveřejněno: 26. 03. 2007
Přečteno:
3737 x
Hodnocení autora:
5 / 10

Autor: Skořepa | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

07. 04. 2007 14:18 napsal/a kybl
mishmash
rad vidim recku na tuhle desku, chtel jsem ji sepsat uz pred notnou dobou, ale nedokazal jsem najit slova a hlavne si udelat jednoznacny nazor, takze sem se na to vykaslal :-) je to velmi nekonvencni album, ktere dela z mozku gulas a nazivo predstavuje naprostou devastaci schopnosti vnimat,alespon u me;-)