Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Rok se s rokem sešel a přichází další Dawn Of Spring mini Tour, které nám protahovalo ušní bubínky již roky předešlé.

Letos se turné zúčastní kapely Adultery, Rites Of Undeath, Abstract (Sk) a Return To Innocence. Hosty turné potom budou Fleshless, Sacrosanctum a Belligerence. Všechny kapely už mají své za sebou, tak alespoň stručně:

Adultery a jejich slavonic black metal je v našich krajích velmi známý pojem a není příliš měst, kam, by ještě jejich válečná hudba nedošla. Adultery vyjedou podpořit též své nové album ?Age Of Rebirths?, které vyšlo teprve nedávno. Jistě velmi silný tahoun tohoto mini tour.

Pražští black/death metaloví Rites Of Undeath o sobě dali hodně vědět debutovým albem ?The Asylum?, které vyšlo počátkem tohoto roku u Élysion records a sklízí samé velice kladné ohlasy. Též koncertně dosti aktivní Rites Of Undeath svým melodickým, ale zároveň pěkně nabroušeným black/deathem jistě potěší nejednoho metalového fanouška.

Melodie není nikdy dost a totéž potvrdí Return To Innocence. Mlado-boleslavští doom/death metalisté vydali před třemi lety album ??In The Deep? a nyní se po té dlouhé době kapela vydala opět do studia a můžeme se těšit na zbrusu nové album, které možná vyjde již v době turné.

Pro milovníky technické hudby přiváží turné progresivní slováky Abstract, kteří svými instrumentálními výkony vždy oslní. Minulý rok jste je mohli vidět například na Brutal Assaultu, nebo Open Air festu v Kozlovicích. Přijedou nám předvést materiál ze stále aktuálního alba ?Fragmenthea?, které vyšlo minulý rok.

Hlavního hosta jistě není třeba představovat, death/grindery Fleshless zná skutečně každý. Tato legenda české UG scény vydala skvělé nové album ?To Kill For Skin?, které prostě nemá chybu, využijme tedy možnosti vidět Fleshless naživo, stojí to za to.

Sacrosanctum též nejsou žádní nováčci a zatím poslední plnohodnotné album ?Fragments? oplývá vysokým hudebním potenciálem této gothické kapely.

Belligerence je nový název na black metalové scéně. Kapela zatím nemá žádný stříbrný kotouček, zato však hromadu nápadů a obrovský potenciál. Věřím, že až se kapela zvěční nějakým tím zářezem, bude to velký fičák v undergroundu.

samozřejmě ne všechny kapely budou všude, zde je přehled:

  • 14.4.2006 ? KD, Rokytnice u Slavičína (Adultery, Rites Of Undeath, Return To Innocence, Abstract a Sacrosanctum) od 19 hodin
  • 15.4.2006 ? KD, Josefův Důl (Fleshless, Adultery, Rites Of Undeath, Abstract a Belligerence) od 19 hodin
  • 16.4.2006 ? Rock Café, Praha (Rites Of Undeath, Adultery, Return To Innocence, Abstract a Belligerence) od 18 hodin!!!

odkazy:


Zveřejněno: 30. 03. 2006
Přečteno:
3525 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

07. 04. 2006 18:47 napsal/a Dharm
omlouvám se, uvedl jsem špatně odkazy:
http://fleshless.webpark.cz http://www.abstractsk.com/ http://www.sacrosanctum.mysteria.cz/