Nejbližší koncerty
F.O.B. - Outside The Palace Walls

29. 12. 2023, Volyně - Na Nové

Ani letos nebude chybět tradiční večírek zakončující kalendářní rok, ve Volyni bude nadělovat Satan Klaus metal v různých podobách. 

Na velkém sále kulturního domu Na Nově se představí pět kapel.

HENYCH666 (metal, Praha)
Vlasta Henych obnovil svou kapelu, co které přibral ostřílené hráče – bubeníka Herr Milera (DEBUSTROL) a kytaristy Aleše Hampla (MINORITY SOUND) a Jana Havlína (dříve PIRATES OF THE PUBS). Zazní nejen skladby z repertoáru HENYCH666, ale dojde i na klasické fláky TÖRRU.

BOHEMYST (bohemian dark metal, Česko)
Na domácím pódiu samozřejmě nemůže chybět kapela, která je s akcí pořadatelsky spjatá. BOHEMYST mají na kontě album „Čerň a Smrt“ a připravují následovníka, který se bude jmenovat „Okultura“. Půjde o koncepční dílo, hudebně se samozřejmě pohybující v rámci temného metalu.

IMPURITUM (death metal, Strakonicko)
Po dlouhých letech mlčení se znovu formuje deathmetalová skupina IMPURITUM, personálně provázaná s BOHEMYST. Po roce 2017 se IMPURITUM odmlčeli, aby se letos v původní sestavě vrátili a znovu drtili ryzí old school death metal.

FORCE OF HELL (thrash metal, Praha)
Pražská kapela drtí klasický thrash metal staré školy, který vychází z toho, co kdysi produkovali SEPULTURA nebo KREATOR. V sestavě jsou protřelí muzikanti Jurgen (mj. INSISTENT, SICK SINUS SYNDROME, dříve např. CULT OF FIRE, INGROWING) a Beherit (PURE, dříve AHUMADO GRANUJO, ALIENATION MENTAL).

ARTHEMION (symphonic gothic/death metal, Písek)
Mladší krev na scéně, která míchá různé metalové subžánry do pestré mozaiky uvedené výše. V čele kapely stojí výrazná zpěvačka Neira, která střídá agresivní vokální polohy s melodickými, nechybí ani mužský řev, atmosféru dotváří klávesy. 

Sál Na Nové bude otevřen od 18 hodin, první kapela začne hrát v 19.00. Vstupenky budou k zakoupení pouze na místě, vstupné bude činit 400 Kč.

Aktuální info na Facebooku:
https://www.facebook.com/events/884138383283148
Bandzone:
https://bandzone.cz/koncert/540660-volyne-na-nove-satan-klaus-fest-2023
 


Zveřejněno: 27. 11. 2021
Přečteno:
618 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář