Nejbližší koncerty
F.O.B. - Outside The Palace Walls

20. 4. 2024, Praha - Futurum

Hellectro legendy Agonoize poprvé přivezou do Prahy svou brutální show

Spolu s nimi přivítáme 20. dubna ve Futuru vyslance polského festivalu Castle Party, formace H.EXE a Her Own World.

Agresivní beaty, výrazné synth linky a zkreslený vokál. To jsou hlavní atributy žánru aggrotech, jehož čelním představitelem je už přes dvě dekády právě berlínská tříhlavá bestie Agonoize. Provokativní texty plné zla, odporu ke společnosti a obscénních výrazů doplněné brutálním soundem kapela doposud zaznamenala na sedm řadových alb a jedenáctku EP, kterými uhranula posluchače a rozlítila kritiky. Trojici rozhodně nelze upřít přímočarou hitovost, která z řady skladeb učinila klubové evergreeny a zajistila kapele nesmrtelnost. Jejich hlavní devizou jsou ovšem šokující živá vystoupení, kde naléhavost hudby Agonoize vynikne nejlépe. A vůbec poprvé tohle poselství zla zažije na vlastní kůži i Praha.

Spolu s Agonoize se do Prahy po devíti letech podívají také polští H.EXE. Zřejmě nejrespektovanější zástupci tamní harsh electro scény do své tvorby umně roubují metalové kytary už od roku 2010 a za dobu své existence se představili na pódiích napříč Evropou, kam je následuje řada oddaných fanoušků. Očekávat můžete průřez jejich historií, čítající dva dlouhohrající a šest krátkostopých nosičů. A možná dojde i na nějaké nové kusy.

Výbušnou směs indusrocku a electra Her Own World jste mohli v Česku poprvé vidět na Prague Gothic Treffen před dvěma lety. Živou show tohoto kvarteta  s charakteristickým témbrem vokalistky Yu doplňuje také performerka využívající živý oheň nebo LED diody. Kapela přijede představit své loňské debutové album "Tales From Another Life", vydané německým labelem darkTunes.

Vstupenky jsou k dostání exkluzivně v předprodejní síti GoOut za cenu 590 Kč (+ poplatky sítě), na místě pak za 700 Kč.

AGONOIZE (DE), H.EXE (PL), HER OWN WORLD (PL)
20. dubna 2024 (od 20 hodin),
Praha, Futurum Music Bar
vstupné: 590 Kč + poplatky sítě (předprodej Goout.cz) / 700 Kč (na místě)


 


Zveřejněno: 16. 04. 2022
Přečteno:
100 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář