Nejbližší koncerty
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

19. 4. 2024, Plzeň - Divadlo Pod lampou

19. dubna značí magické datum křtu nového alba "In the Shadow of the Sun" plzeňské kapely Innersphere! Na koncertě vystoupí domácí mladá, nadějná krev Beyond the Dark Angel a energičtí STELLVRIS.

Dorazte poslechnout 3 různorodé kapely, novou hudbu nebo také okusit nové pivo "Innersphere", vyrobené právě k novému albu. Nové album vyšlo oficiálně 1.března 2024 u Smile music records a je již k dispozici na streamovacích platformách.

Odkaz na album

"Konečně doma a na domácí půdě! Celý letošní rok je ve stylu mnoha koncertů u nás a nebo v zahraničí a na domácí zastávku jsme se moc těšili. Rozhodli jsme se zde pokřtít naše nově vydané album. To sice vyšlo na začátku března, ale to jsme akorát byli na tour do Lotyška, Estonska a Finska a nechtěli jsme o tento slavnostní akt ochudit domácí publikum. Také jsme měli historicky "štěstí" na to, že předešlé dvě desky se křtily v Praze, takže to trochu i našim plzeňským dlužíme za ty roky. Moc se těším a věřím, že to bude pohodový večer plný pestré muziky. Po našem boku vystoupí Stellvris a Beyond the Dark Angel... Původně měla akce být s Mean Messiah k jejich tour - to je ale bohužel odloženo skrze nemoc, tak držíme pěsti, ať se brzy uzdraví a bude možnost to zopakovat v původní sestavě třeba později." Míra Litomerický, Innersphere.

FB událost


Zveřejněno: 06. 02. 2022
Přečteno:
121 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář