Nejbližší koncerty
HEIDEN – Andzjel

MCD 2023, Bizarre Leprous Production / gore grind / Česko

Brněnské trio SLUP se v říjnu 2023 vrátilo po dvou letech od alba „Perverse Trinity“ s novou nahrávkou. Co do stopáže je to sice pouze minialbum (15 minut), přesto v tomto oboru je ta délka tak akorát. Navíc je novinka opět zabalena ve vkusném rozkládacím digipacku, kdy i ty latexové obrázky působí umělecky.

Osobně si troufám tvrdit, že „Self Torture“ je o kousek lepší než minulé album. Přijde mi hudebně vyzrálejší. Možná za to může i fakt, že není přeplácané spoustou inter, jak to povětšinou u podobných kapel bývá. Navíc osm skladeb pěkně šlape v REGURGITATE gore/grind stylu a o pestrost se starají i variabilní vokály (krom klasického murmuru je tu i ječák a growling prohnaný přes pitchshifter). Taky tady cítím lehký odklon od klasického gore. Nebo lépe řečeno, víc prostoru dostal dřevní grindcore, což nejmarkantněji slyším ve skladbě „Skin Habit“. Na tu navazuje předělaný song „Teachers“ od AGATHOCLES a je to paráda.

O kvalitách zvuku ze studia Davos už asi ani nemá cenu cokoli psát, to je prostě sázka na jistotu. Takže jo, mě tahle řezničina baví. Kluci odvedli dobrou práci. Jejich ideálně krátká nahrávka má prostě koule.

Seznam skladeb:

  1. Incest
  2. Gourmet Anthropophagy
  3. Suck To Be You
  4. Taphophile
  5. Weed In Breakfast
  6. Skin Habit
  7. Teachers (AGATHOCLES cover)
  8. The Cemetery Is Open Today

Čas: 14:45

Sestava:

  • Jony – bicí
  • SickM – basa, zpěv
  • Grcman – kytara, zpěv

Facebook
Bandcamp
Bandzone

Bizarre Leprous Production

 


Zveřejněno: 04. 04. 2024
Přečteno:
375 x
Hodnocení autora:
6 / 10

Autor: Bury | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář