Nejbližší koncerty
INSANIA

Tento rok máte jedinečnou příležitost vidět nás naposledy v sestavě s Martinou u mikrofonu. Ano, po 13 letech společného hraní nás opouští a bude se naplno věnovat studiím. Všechny letní festivaly však odehraje s námi, naplno a jako o život! Posledním festivalem v této sestavě by měl být Grillfest viz stránky http://rhodian.cz/koncerty.php.

Jak všichni pevně doufáme, na festivaly bychom mohli přivézt i nové CD Schizzover, které Martina společně s námi nahrála vlastně jako rozlučkové. V těchto dnech už čeká matrice v pražských lisovnách a my všichni věříme, že vše stihneme už do prvního festivalu. 13 společných let, to už je námět na román. Začátky s doom metalem, kdy nám bylo 22 let, neumětelství jsme nahrazovali nadšením a elánem. Hádek a nervů i euforií jsme si užili dost a dost a vždy jsme skvěle vycházeli a nejinak je tomu i nyní. Ostatně, vydržet takhle dlouhou dobu je snad důkaz sám o sobě.

Rádi bychom tímto oslovili potecionální zájemce na post Martiny (zpěvačka popř.zpěvák) , kteří se mohou hlásit na tel. 724520149. Požadujeme chuť, zkušenosti a vlastní aparát.

www.rhodian.cz


Publikováno: 01. 06. 2009
Autor: Hanka