Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
HEIDEN – Andzjel

18.4.2015, Praha - Chapeau Rouge

V sobotu 18.4. 2015 se v pražském klubu Chapeau Rouge odehraje další hřmotný večírek, tentokrát ve znamení power electronics. Minulý rok znovuzrozený rakouský projekt Institution D.O.L. Si pro křest své comebackové desky vybral Prahu a jako hosty berlínské extrémisty Sektion-B a domácí úderku Magadan. Tentokrát otevíráme z organizačních důvodů už v 19.hodin a jak to bývá zvykem, na koncertě si krom destrukčních frekvencí extrémního industriálu, můžete vybrat i z bohaté zásoby  zvukových nosičů labelů L-White Records a Klanggalerie, které se skutečně v našich končinách neobjevují každý den. Vstupné činí 250 Kč.

Sektion-B

Turbulentní události roku 2001 zplodily v Německu jednu z nejtvrdších power electronických sebranek na evropské scéně. Inspirováni mediálním kultem teroristických útoků v Evropě a Spojených státech amerických, nastavují Sektion B a jejich label L-White Records nekompromisní zrcadlo celé společnosti. Elektronický minimalismus a zkreslené hluky jsou dominovány rázným vokálem a stejně tak surovou videoprojekcí, která se soustřeďuje kolem témat politických krizí a zvláště domácího terorismu. Během své kariéry už stihli pánové spolupracovat se jmény jako Control či Grey Wolves a nyní se poprvé konečně vydávají i do Prahy. Fanoušci řízné power electronics staré školy od Whitehouse po Genocide Organ budou jistě potěšeni.

http://www.sektionb.de/

Institution D.O.L.

Po dlouhých osmi letech se minulý rok na pódia vrátil jeden z mála zástupců rakouské extrémní elektroniky Barbie B v inkarnaci svého projektu Institution D.O.L. Po úspěšné obnovené premiéře v Drážďanech i s českou účastí v podobě M.K. Vermin se dvojice rozhodla k drobné sérii koncertů, které naštěstí počítají i Prahu, kde dojde i ke křtu jejich posledního alba „17 Shameless Years“, které v těchto dnech vychází na labelu Klanggalerie. Očekávejte útočnou elektroniku s poctivým dotekem temnot lidské psyché a úplně nová provedení dnes už klasických skladeb. Někdejší vlajkonoš labelu Steinklang se Praze představí poprvé od roku 2005, kdy si zahrál na XI. Prague Industrial Festivalu.

https://www.facebook.com/institutiondolofficial

Magadan

Dvoučlenná pražská power electronics formace, která večer otevře si pro Vás opět připravila cestu nazpět do dob sibiřských lágrů někdejšího SSSR, vesmírného programu Sojuz i na současný Blízký východ. A jelikož ani Magadan nechtějí zůstat svým starším spoluhráčům nic dlužni, připravili si také nové verze svých skladeb z prvního dema „Sojuz“, které se ještě letos objeví na reedici již nedostupného EP.

https://soundcloud.com/magadan-4


Zveřejněno: 06. 04. 2015
Přečteno:
3263 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář