Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

1.12. 2013, Praha – MeetFactory

„Veto Tour 2013“ – tak se jmenuje evropský podnik, v jehož rámci dorazí 1. prosince do Prahy exkluzivní sestava kapel v čele s HEAVEN SHALL BURN, HYPOCRISY, DYING FETUS a BLEED FROM WITHIN. Koncert se uskuteční v prostorách smíchovského klubu MeetFactory a vstupenky můžete již nyní sehnat ve všech tradičních předprodejních sítích, o nichž se mj. dočtete na webu pořádající agentury www.obscure.cz.


Leaderem celého turné je německá formace HEAVEN SHALL BURN, která letos vydala zbrusu nové album „Veto“, po němž je koneckonců celé tour pojmenováno. HSB se na evropské hard core scéně pohybují již sedmnáctým rokem a dávno jsou její ozdobou. Ve své hudbě spojují odkazy HC a extrémního metalu a nejinak je tomu i na jejich aktuální nahrávce, kterou budou v Praze propagovat. Těšit se můžeme také na tradiční vizuální projekci, která je s koncerty HSB neodmyslitelně spojena.


Také co-headliner celého turné, švédská formace HYPOCRISY, představí v Praze své nové album, které dostalo název „End of Disclosure“. Frontman a hudební multitalent Peter Tägtgren zjevně ani po překročení čtyřicítky neztrácí invenci a nadšení, což se kladně promítá také na novém materiálu, jež HYPOCRISY na této nahrávce vyplodili. Těšit se tak můžeme na tradičně hutnou porci švédského melodického metalu v podání jedné z předních formací daného žánru.


Také Američany DYING FETUS není potřeba zevrubně představovat. Brutal death metalová formace, která se roky drží na samotné špici bude patřit k ozdobám nedělního večera. O aktuální koncertní formě těchto marylandských pionýrů míšení brutálních slamů a devastujících sypaček se mluví v superlativech.


Skotští mladíci BLEED FROM WITHIN mají v tuzemských vodách hojnou fanouškovskou základnu a proto lze předpokládat, že jejich úvodní vystoupení shlédne již zaplněný klub MeetFactory.


www.obscure.cz



Zveřejněno: 25. 11. 2013
Přečteno:
3283 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář