Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
HUSMAN FEST

Ale že to trvalo. Jedno z nejzběsilejších tuzemských hudebních uskupení, Hentai Corporation, si k osmému výročí fungování kapely nadělilo první videoklip.

Videoklip, který je perverzní, nevkusný a chlupatý. Zkrátka něco, co musíte vidět.

3. 10. 2013, Praha – „Je to taková příjemně muzikálová porno-polízanice v hávu déčkovejch hororů z 80. let. Naše prasárny se timhle videem dostaly na naprosto novou úroveň,“ říkají o klipu samotní členové kapely. A nelze jinak, než jim dát za pravdu. Pod režijní taktovkou Jarka Plouhara z produkce Renegades vznikl opravdu nevídaný kousek, který si buď zamilujete, nebo jej budete do konce života nenávidět.

„Tohle je song pro čubky v první řadě, který si myslej, že p*chat s muzikantama je dobrý. Není! Muzikanti jsou vylitý a zfetovaný nuly. Jděte radši za sportovcema,“ tak nějak většinou uvádí frontman kapely Radek Škarohlíd při koncertech píseň EquilibristicBrides, ke které byl videoklip natočen a snad právě proto je tu paralela s lesní komunitou sexuchtivých bobrů (ne, neptejte se).

EquilibristicBrides je singlem z debutového alba, které Hentai Corporation právě připravují. Deska, která v tuto chvíli ještě nemá název, vyjde v prosinci letošního roku a Hentai již mají naplánovaný její křest na 23. 12. 2013 v pražském Paláci Akropolis.

Zároveň s internetovou premiérou klipu rozjíždějí Hentai Corporation i kampaň na crowdfundingovém portálu hithit.com, kde mohou fanoušci přispět na vznik alba a za své peníze získat opravdu zajímavé kapelní artefakty včetně bobřích masek z natáčení. 

Prvních deset hodin od vypuštění do světa měl klip EquilibriticBrides ve své cenzurované verzi na kontě přes 20 000 zhlédnutí a 300 palců nahoru. Přesto byl smazán. Důvod? Sexuální obsah a násilí!

7. 10. 2013, Praha – „Na YouTube najdete hromadu videí, kde se vraždí a pr*á. Arnold rozstřílí padesát lidí během dvou minut a považujeme to za klasiku žánru, Říhaná vystavuje svoje nepěkný věšáky a Franta Janeček už několik desítek let straší děti. Ale když ti týpek s maskou bobra trochu pohoní pindicka (což tu mimochodem ani neni vidět; teda pindick jo, ne však jeho pohonění) a cáká mu přitom kečup na čumák, tak si najednouYouTube hraje na puritánskou m*dku. Každýmu, kdo má IQ vyšší než zebu, musí bejt jasný, že po internetu koluje nespočet videí, kterýjsou násilnější, sexuálně explicitnější a především ještě daleko nevkusnější. Jsem rozlícen,“ vyjádřil se k situaci klávesista Hentai Corporation František Koucký.

Hentai Corporation se tedy rozhodli, že videoklip přesunou na vimeo.com a budou svá lesní dobrodružství šířit pouze odtamtud.

Cenzurovaná verze: http://vimeo.com/76208463

Necenzurovaná verze: http://vimeo.com/76036988


http://bandzone.cz/hentaicorp

http://www.facebook.com/hentaicorp

http://www.hithit.com/cs/project/266/hentai-corporation-debutove-album



Zveřejněno: 08. 10. 2013
Přečteno:
4218 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

22. 10. 2013 23:46 napsal/a immortal
No...
to tomu na JůTubku dali korunu, při tom mixu všeho možného co tam mají tomu vůbec nerozumím. Hlavní, že politici v TV kteří jsou, jak říkají bratia, \" ozajstný kokoti\" nikomu nevadí :-D . No dobrá reklama jak píše Johan.
08. 10. 2013 22:51 napsal/a Johan
Klip s bobry
Hehe, to je teda dílo... zákaz tomu udělal pěknou reklamu, přitom zakazovat tohle v dnešní době postrádá smyl, kor když ve zprávách na ČT nedávno dělal ostudu taky jeden takovej orgán přímo nad hlavou redaktora :-)