Nejbližší koncerty
  • 16. 04. 2024Extrémní death-thrashová kapela SPIDER KICKER'S z Řecka h...
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

15.9. - 20.11.2012 - registrace kapel!!!

Vážení přátelé tvrdé muziky, podzim klepe na dveře, a tak přichází čas na každoroční soutěž pro české a slovenské metalové kapely MetalGate Massacre, tentokrát se čtyřkou v názvu. Pokud jste sledovali alespoň jeden z předchozích ročníků, jistě vás nepřekvapí rozdělení soutěže na její registrační a soutěžní část. Co by vás naopak překvapit mohlo, je několik čerstvých novinek.


Registrace pro kapely bude zahájena na oficiálním webu soutěže www.metalgate-massacre.cz dne 15.září 2012. Dále se bude možno, stejně jako i minule, registrovat osobně v prodejně Music City v Praze Vysočanech (stanice metra Českomoravská). Registrace kapel bude ukončena 20. 11. 2012.


Odborná porota ve složení, Dan Pavlík (kytarista a zpěvák z kapely Tortharry), Bouhouš Němec (hudební publicista a moderátor), Jan Johan Filip (hudební redaktor a publicista), Ladislav Oliva (spolupořadatel výročních cen Břitva, člen hard and heavy sekce cen Anděl) a další vyberou z došlých přihlášek šestnáct postupujících.


15. prosince vyhlásíme šťastlivce na našem webu a od 10. ledna začínáme soutěžit ve čtyřech základních kolech. Po té, v průběhu března a dubna 2013, budou následovat dvě semifinálová kola a velké finále. Na soutěžní kola bude jako vždy vstup zdarma!


Oproti loňsku přibude jedna horká novinka a tou je zvláštní kategorie „BigBossova líheň“. Jedná se o soutěžní část, do které se mohou hlásit kapely ve věku do 18 let. Tyto kapely se registrují stejně jako ostatní soutěžící, jen do formuláře musí uvést heslo „BigBossova líheň“ a kontakt na zákonného zástupce, prostřednictvím něhož budou osloveny. MetalGate garantuje rodičům v rámci odpoledního kola mladých kapel, že bude hlídána konzumace alkoholických nápojů. Čtyři vybrané kapely vystoupí v únoru v klubu Melodka za přítomnosti poroty v čele s Jiřím BigBossem Valtrem, zpěvákem legendární skupiny Root. Vítěz brněnského kola postupuje přímo do semifinále soutěže MetalGate Massacre, které se bude konat v Matrix klubu v Praze na Žižkově.


Přímo do dalšího semifinále postupuje také, kromě vítězných kapel ze základních kol a vítěze BigBossovy líhně, Divoká karta. To je kapela, která sklidí nejvíce sms-hlasů od diváků.


O co se soutěží? Hlavní cenou je samozřejmě opět vydání alba včetně nahrávání v dobrém studiu, honorované vystoupení na MetalGate Czech Death Fest 2013, trička od Crystal Productions. Dále pak o vstupenky na MG Czech Death Fest 2013, tekuté ceny, sleva do nahrávacího studia Kocis, poukázky do Music City, Metalshopu a řady dalších.


Ani diváci nezůstanou ošizeni a mohou se rovněž těšit na zajímavé ceny!


Veškeré informace o aktuálním ročníku najdete již nyní na aktualizovaném webu soutěže.


Připravte se, masakr začíná!


www.metalgate.cz

www.metalgate-massacre.cz


Zveřejněno: 06. 09. 2012
Přečteno:
3125 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář