Nejbližší koncerty
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
  • 12. 04. 2024Špičkový Tribute Band Eric Clapton z USA, skvělé tuzemské...
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Ano, od 1.4.2010 nabízíme všem kapelám bez výjimky nadstandardní služby.

Nabídka spolupráce všem kapelám!


Stává se vám, že bombardujete tuzemské webziny s prosbami týkajícími se recenzí, případně rozhovorů a nikdo vám neodpovídá? Posíláte své výtvory všem čertům v bláhové naději, že kdosi ve svém volném čase a zadarmo zrecenzuje vaši nahrávku, nebo nedej ďábel, dokonce pořídí s vaší kapelou rozhovor? Končí vaše ideály v lepším případě vrácením nevyzvednuté obálky a v horším zmizením proma, obálky, letáčků, kalendáříků, samolepek nebo dokonce nášivek?


Tomu všemu je teď konec. Prezentace vaší kapely vás nebude stát ani korunu za poštovné a vůbec žádné obavy typu „jestli ta recenze nakonec po půl roce vyjde, nebude příliš demotivující?“ Fobia vám nabízí přelomový přístup!


Vydáte-li CD, LP, MC, jste sami nejlépe obeznámeni se vším, co se na nosiči nachází. Proto pro vás nemůže být problém napsat na váš počin recenzi. Tu pak stačí v nějakém srozumitelném textovém editoru zaslat na adresu naší redakce info@fobiazine.net a během několika dnů je váš výtvor online. Sami si navíc určíte, kdo z redakčního týmu má být pod recenzí podepsán (jistě chápete, že publikování pod vaším jménem není možné...).


Zhruba měsíc po vyjití recenze přichází „fáze 2“. No jistě, v recenzi se budete věnovat zejména nahrávce, ale je přece třeba kapelu zviditelnit i formou rozhovoru. Postup je obdobný jako v případě recenze. Sami se sebou rozhovor pořídíte nejlépe, víte, na co se ptát a co taktně přejít a zamlčet. Výhodou je, když odpovídá více členů kapely a když kromě muziky zabrousíte i do dalších sfér, třeba jaké má kdo domácí zvíře, jakou barvu nesnáší nebo kdy se naposled poblil po koncertu.


Náš redakční mail je vám zcela k dispozici. Slibujeme, že zveřejníme veškeré obdržené materiály, samozřejmě s výjimkou těch, které by odporovaly zákonům platným v České republice. Vyvarujte se proto rasistických, fašistických, šovinistických, komunistických a náboženských výlevů.


Věříme, že vás naše nabídka zaujme a budete ji rádi a často využívat.


Zveřejněno: 29. 03. 2010
Přečteno:
3802 x
Autor: Dr. Kydy | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

02. 04. 2010 13:58 napsal/a DW
:))
Kydy nám opět boduje.. Škoda že píše tak nepravidelně :))..
29. 03. 2010 19:48 napsal/a RadeK.K.
ČÓRT VÍ, ČEHO FŠEHO SE JEŠTĚ DOČKÁME!
UŽ ABY TO BYLO, MENTOLE, TY BEJKU A KAMARÁDE! A NEPROVOKUJ, HEHE!
29. 03. 2010 15:50 napsal/a Mentol
Krásný vtípek
Výborně...ale myslim, že spousta čtenářů přehlédne ten datum 1.4. !!!!! Myslim, že by se to v tom textu mělo ještě více zvýraznit. No vidíš to, Radku...ty jsi vpodstatě odstartoval revoluci. Těšim se na dobu, kdyi budeme chodit na koncerty vlastních kapel a vzájemně si v kapele chválit, jak nám to dneska šlo. :-)
29. 03. 2010 15:48 napsal/a Mentol
Krásný vtípek
Výborně...ale myslim, že spousta čtenářů přehlédne ten datum 1.4. !!!!! Myslim, že by se to v tom textu mělo ještě více zvýraznit. No vidíš to, Radku...ty jsi vpodstatě odstartoval revoluci. Těšim se na dobu, kdyi budeme chodit na koncerty vlastních kapel a vzájemně si v kapele chválit, jak nám to dneska šlo. :-)
29. 03. 2010 14:16 napsal/a RADEK.K.
A PAK, ŽE TO NEJDE!
CHCE TO JEN IMPULS, NÁPAD. DOUFÁM, ŽE AUTOROVI BUDETE PLATIT ŘÁDNĚ POPRATKY A PROVIZE!