Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HEIDEN – Andzjel

Likérka Rudolf Jelínek VIZOVICE, 9. – 12.7.2009, www.mastersofrock.cz

Léto je tady a s nim i spousty hudebních festivalů. Mezi jeden z největších, nejuznávanějších a určitě nejvíc mezinárodních (jak na pódiu, tak v hledišti) se za 6 let své existence vypracoval ten Vizovický, pořádaný agenturou Pragokoncert v likérce Rudolf Jelínek - Festival MASTERS OF ROCK!

Letos se koná již 7. ročník této velkolepé světové přehlídky rockové a metalové hudby! Program festivalu nabízí již tradičně celé 4 plnohodnotné hrací dny a řadí se tak mezi jeden z nejdelších u nás! „Masters“ tedy letos startuje ve čtvrtek 9.7. v 15:00 hod.!

MASTERS OF ROCK pro své fanoušky

Headlineři jednotlivých dní:

Čtvrtek 9.7.

NIGHTWISH (Fin) - Jediné exklusivní show pro Českou Republiku do roku 2011!
Kdo by dnes neznal NIGHTWISH? Dokonce i finský premiér se pyšně hlásí do fanklubu této kapely. Skupina má za sebou přímo pohádkově úspěšnou dráhu, která však pro mnohé nečekaně skončila odchodem impozantní frontmanky Tarji Turunen. Okolo tohoto odchodu se strhnul velký mediální cirkus, ale i ten naštěstí časem utichl. Mozek kapely, Tuomas Holopainen se stáhl do přítmí, aby tam našel a posléze vynesl na světlo zcela novou kapitolu v životě kapely a další hudební dílo plné emocí s názvem „Dark Passion Play“. Velmi citlivou hudbu pro citlivé duše. Vzniklo album, které stojí na pomezí mezi starým a novým, je silným mezníkem a velmi slibným základem pro další tvorbu kapely. Nebeský hlas Anette Olzon přináší nové světlo a sílu v mnoha dimenzích, dokáže být tajemná a temná, ale také veselá, optimistická. Nightwish s ní prožívají znovuzrození, které nese zástavu naděje, že Nightwish žije a je silnější než dřív.

RAGE (Ger) - 25. Výročí kapely – speciální show s řadou exklusivních hostů!
Již 25. Let vládně heavy, power metal v srdcích všech interpretů, kteří se v kapele RAGE vystřídali. Nynější tri-sestava okolo mohutného metalového barda Peavy Wagnera letos slaví velké jubileum! Peavy, Victor a André vydávají  nové EP „Gib Dich Nie Auf“ a plánují narozeninové koncerty, na které zvou velmi speciální hosty! Na Masters Of Rock se můžeme těšit na průřez celou bohatou historií kapely, zazní všechny osvědčené pecky a kdo se s nimi objeví na pódiu? Např. hansi Küsch z Blind Guardian, Schmier z Destruction, Manni Schmidt z Grave Digger (Ex-Rage) nebo Micha – das letzte Einhorn z In Extremo. Bude to jednoznačně velká narozeninová show jak se patří!


Pátek 10.7.

EDGUY (Ger)
EDGUY dnes plní haly, tisíce fanoušků táhnou za jejich show, která je víc než zábavná. Kapela je fenoménem doby nejen v Německu, ale po celém světě. Jejich živá show zabíjí, je plná vynikajících momentů a rozený bavič Toby Sammet ji dělá absolutně jedinečnou a ohromující. Loňská novinka „Tinnitus Sanctus“ je opět v nezaměnitelné produkci Saschi Paetha a kloubí se v ní všechny tradiční i neobvyklé znaky Edguy a je jakýmsi logickým krokem dál, kde za sebou výrazně zanechává své předchůdce „Rocket Ride“ i „Hellfire Club“. Edguy vydávají své první live DVD „Fucking With F***“ ze šíleného kotle jež rozpoutali v Brazilském Sao Paolo a my si je na „Masters“ vychutnáme minimálně stejně tak...


Sobota 11.7.

BLIND GUARDIAN (Ger)
Kapely se většinou stávají slavnými díky své studiové práci, u německých Blind Guardian je to jiné. Oni září hlavně na živo svými skvělými spontánními a dokonale zahranými live shows. Jejich „live“ kvality se staly pověstnými už po prvním tour, na které se kvartet vydal po vydání debutového alba „Batalions of Fear“. Hansi a spol. v současné době připravují novinkovou desku, kterou plánují nahrát na podzim a inspiraci pro ni budou čerpat na pár live koncertech, které si naplánovali na léto. Není jich moc, jen ty nejlákavější, nejinspirativnější místa a náš Masters Of Rock je jedním z těch mála vyvolených.


Neděle 12.7.

EUROPE (Swe)
Legendární kapela s vynikající reputací živých show, kapela tvořící velmi příjemné songy, kapela, která je považována za velikány klasického rocku a hlavně tvůrce rockové hymny „The Final Countdown“ – to jsou švédové EUROPE. Kapela má za sebou velmi úspěšný návrat deskou „Secret Society“ a nyní připravují další novinku „Last Look At Eden“, která vyjde letos na podzim, ovšem ochutnávku z ní „Almost Unplugged“ si můžete poslechnout již nyní. Europe jsou tvrdí, hrají s obrovskou chutí a jsou v kondici jak snad nikdy před tím. Let´s „Rock The Night“ na „Masters“.

Všechny potvrzené kapely

NIGHTWISH (Fin) – jediné exklusivní show pro Českou Republiku do roku 2011!, BLIND GUARDIAN (Ger), EDGUY (Ger), EUROPE (Swe), RAGE (Ger) – 25. Výročí kapely – speciální show s řadou exklusivních hostů!, STRATOVARIUS (Fin) – světový comeback!, ARCH ENEMY (Swe), DRAGONFORCE (UK), SHAMAN (Brazil) + Gocmen Symphony Orchestra of Turkey, KORPIKLAANI (Fin), VOIVOD (Can), IN EXTREMO (Ger), TIAMAT (Swe), KATAKLYSM (Can), DEATH ANGEL (USA), DIE HAPPY (Ger), DEATHSTARS (Swe), EVERGREY (Swe), AXXIS (Ger), CRUCIFIED BARBARA (Swe), HEAVEN SHALL BURN (Ger), LEGION OF THE DAMNED (Nl), ELUVEITIE (Swi), THE SORROW (Aut), SCHANDMAUL (Ger), KISSIN´DYNAMITE (Ger), KEEP OF KALESSIN (Nor), AUDREY HORNE (Nor), BLOWSIGHT (Swe), CALLEJON (Ger), KREYSON (CZ), VYPSANÁ FIXA (CZ), MŇÁGA A ŽĎORP (CZ), FLERET (CZ), TLESKAČ (CZ), NIL(CZ), INTERITUS (CZ), UŽ JSME DOMA (CZ), GATE CRASHER (CZ), INNOCENS (CZ), BETHRAYER (CZ)

Kompletní program najdete na www.mastersofrock.cz!

NOVINKA – Druhá „Coca-Cola Stage!
Pro letošní rok máme pro fanoušky velkou novinku! Poprvé se na „Masters „ chystá program DRUHÉ „COCA-COLA“ STAGE. Každý den se zde odehrají zajímavé koncerty mladých českých kapel. Druhá Stage bude umístěna v místech, kde v minulých letech stál Velkokapacitní stan DOMECZECH, který letos nebude, tedy v relaxační zóně vedle hlavní hrací plochy. Program Druhé „Coca-Cola“ Stage najdete brzy na www.mastersofrock.cz.

Kompilační CD Masters Of Rock 2008
Tak jako každý rok, i letos chystá pořádající agentura Pragokoncert limitovanou edici kompilačního CD „Masters Of Rock 2009. Přijít včas do festivalového areálu se skutečně vyplatí, neboť prvních 10.000 návštěvníků dostane toto CD jako dárek u vstupu. I Letošní kompilace bude opět nabitá skvělými skladbami účinkujících kapel! Nechte se překvapit!

Festivalový merchandising
Bohatý výběr festivalových produktů ve festivalovém shopu je i letos zaručen! Klasická nabídka festivalového zboží se letos rozšiřuje o zcela nové druhy pánských i dámských triček!  V prodeji budou samozřejmě i již známé produkty, jako jsou např. větrovky, potítka, placky, pouzdra na mobil,  tílka, mikiny, klíčenky, slivovice, šátky, kloboučky, kšiltovky a další suvenýry, novinkou je letos festivalový otvírák na láhve!

Autogramiády na Prosperita „Meet and Greet“ Stage
Autogramiády hvězd jsou již nedílnou součástí programu festivalu! Na Prosperita „Meet and Greet“ Stage se tak můžete opět setkat tváří v tvář se svými hudebními idoly. Program autogramiád bude zveřejněn v příštím čísle! 
     
Festivalový program – Brožura
Na obou pokladnách u vstupu do festivalového areálu, v kempech i ve stánku s festivalovými produkty bude k dostání festivalový program, kde najdete časový rozpis celého festivalu, rozpis autogramiád, představení hlavních hvězd, mapky areálu i okolí s označenými campy a parkovišti, nabídku festivalového obchůdku, vlakový jízdní řád i s extra přidanými, posílenými spoji a kontakty na festivalové taxíky a mnoho dalších užitečných informací jako jsou např. info o chystaných podzimních a zimních koncertech.

Campy a parkování
Stanování – ZDARMA na označených loukách okolo likérky R. Jelínek. Tyto campy se otevírají již ve středu 8.7. od 10:00 dopoledne a končí v úterý 14.7. v 10:00  dopoledne. Vjezd do těchto campů autem nebude možný!!! Festivalový areál s non-stop sprchami bude otevřen ve čtvrtek 9.7. ve 12:00 a uzavřen v pondělí 13.7. ve 12:00 hodin.

Další stanovací a parkovací možnosti:
Parkoviště a Camp Dřevosklady - Jak již tradičně, bude v období festivalu Masters Of Rock v provozu hlídané parkoviště v areálu Dřevoskladů u vlakového nádraží Vizovice (v těsné blízkosti vstupu č. 2 do areálu Rudolf Jelínek). Camp je rozšířen i na travnatou plochu ke stanování a o sociální zařízení – sprchy a wc – zdarma! Areál je majetkem soukromé firmy, která po dobu festivalu přeruší činnost, proto je parkoviště zpoplatněno, ale pouze pro vjezd automobilu! Cena za vjezd automobilu: 110,-Kč! Osoby cestující v automobilu a stany k automobilu jsou ZDARMA.

Camp v areálu firmy H+M Zlín a.s. Vizovice – Razov
v areálu firmy H+M Zlín a.s. (300 metrů od vstupu do areálu festivalu). Je to velký, uzavřený, nepřetržitě hlídaný prostor s kapacitou 200 stanů (cca 100 aut) s kompletními službami (sprchy, WC a bohaté občerstvení), zpoplatněný.
Již tradičně bude v provozu také hlídaný zpoplatněný camp s parkovištěm a kompletními službami na fotbalovém hřišti VIZOVICE.

Pro všechny návštěvníky přijíždějící na festival autem jsou rovněž domluveny hlídaná, tedy placená, parkoviště. Kromě již tradičního parkoviště v areálu Dřevařských Závodů u vlakového nádraží, můžete své automobily v bezpečí zanechat na hlídaném parkovišti za městským úřadem v centru Vizovic a na hřišti u škol.


A co dál?

- Firma Rudolf Jelínek bude opět pořádat exkurze po své slavné palírně spojené s ochutnávkami svých jedinečných výrobků.
 
- V areálu bude k dispozici nepřeberné množství občerstvovacích stanovišť, hospůdky a velké zastřešené hospody, čajovny, kavárny.

-  Budete si moci vyzkoušet adrenalinové sporty, tetování, piercing, bodypainting a mnoho dalších festivalových atrakcí.
 
- Dění na pódiu bude možné sledovat na velkoplošných LED stěnách v hlavním areálu i v občerstvovací zóně.

Bude to opět nabitý prázdninový výlet za kvalitní zábavou a hvězdami světového rocku a metalu. Prázdniny a dovolená jak má být, plná mezinárodních přátelství, dobrodružství a neopakovatelných zážitků!
    
Vstupenky (4 denní permanentky) jsou k dostání v pořádající agentuře Pragokoncert, tel: 577 432 420, 777 701 591, na e-mailu: dupalova@pragokoncert.com na webu www.mastersofrock.cz na dobírku, dále v předprodejních sítích Ticket-Art, Ticketstream a Ticketportal (i na Slovensku) a ve všech obvyklých moravských předprodejích!

Více a čerstvé informace vždy na www.mastersofrock.cz

Zveřejněno: 11. 06. 2009
Přečteno:
3324 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář