Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

V sobotu 17.1.2009 se koná třetí ročník zimního metalového festivalu Winter Metal Attack. Koná se opět v prostorách osvědčeného klubu EXIT Chmelnice, který během prázdnin prošel rekonstrukcí.

V sobotu 17.1.2009 se koná třetí ročník zimního metalového festivalu Winter Metal Attack. Koná se opět v prostorách osvědčeného klubu EXIT Chmelnice, který během prázdnin prošel rekonstrukcí. Vstup do klubu bude umožněn již od 16 hodin, začátek je naplánován o hodinu později, tedy na 17 hodin.

Minulý, v pořadí druhý ročník festivalu se konal 19.1.2008 také v klubu EXIT Chmelnice a vystoupili na něm kapely Her Majesty, Bajonet, Belligerence, Six Degrees of Separation a Desideria. Festival se dočkal velmi kladné odezvy jak od fanoušků, tak od samotných vystupujících kapel.

Tentokrát na Vás čeká hned 6, velmi kvalitních kapel a také spousta změn oproti minulému ročníku. Ať už se jedná o již zmiňovanou rekonstrukci klubu na Chmelnici, kde je nyní více místa, prostornější podium a také lepší zázemí, tak o celkovou organizaci. Můžete se těšit na festivalový merchandise, webové soutěže o ceny, ankety a v neposlední řadě také samotný festival, který se budeme snažit co nejlépe zorganizovat ke spokojenosti všech.

Jako první vystoupí naše festivalová stálice, pražská kapela BAJONET, tíhnoucí ke klasickému thrash metalu. Kapela během roku méně koncertovala a připravovala zcela nový materiál, na který se můžete těšit. Další vystoupivší kapelou bude mladá kapela MINDWORK, hrající skvěle zvládnutý death metal. Kapela v roce 2008 dosáhla několika úspěchů, a to hlavně díky natočení promo nahrávky "Inside The Consciousness" a velmi úspěšném vystoupení na festivalu Brutal Assault. V pořadí třetí kapelou jsou ELYSIUM z Týnce nad Labem. Kapela vznikla v roce 2003 a styl, který hraje by se dal zařadit někam, mezi thrash a death metal. V roce 2008 začíná příprava na nové CD. Úspěchem pro kapelu také bylo to,  že se probojavoli do nejlepší desítky ze 150 kapel v soutěži o předkapelu Iron Maiden. Přesně od 20 hodin se můžete těšit na kapelu BELTAINE z Plzně. Kapela se na hudební pódia vrací po delší přestávce způsobené hledáním adekvátní náhrady na post bubeníka. V roce 2008 pánové připravují materiál na jejich druhé dlouhohrající CD a odehrávají několik koncertů, mimo jiné na festivalu Basinfirefest. Hlavní kapelou festivalu je opět kapela pocházející z Ludkovic u Luhačovic ... SIX DEGREES OF SEPARATION. Kapela taktéž tvoří materiál pro nadcházející album, a také přes léto vystoupili na několika velmi proslavených akcích, vyjmenujme například Metalmania ve Zlíně, Noc Plná Hvězd v Třinci či taktéž Basinfirefest. Od minulého ročníku našeho festivalu se jedná o první vystoupení kapely v Praze. Festival zakončí taktéž již stálice našeho festivalu, kapela s velmi charismatickou zpěvačkou, BELLIGERENCE. Na jaře 2008 kapela nahrává své první plnohodnotné album "out:red", které vychází u I.F.A. Records. Deska se dočkala křtu na festivalu Apocalyptic Form Of Death.

Pokud na akci dorazíte do 18 hodin, vstupné činí rovných 100 Kč, od 18 hodin do konce 120 Kč. Pro prvních 100 návštěvníků máme přichystaný malý dáreček. Pro více informací, novinky v dění okolo festivalu a mnohem více navštivte stránky festivalu http://www.wintermetalattack.cz


Zveřejněno: 14. 12. 2008
Přečteno:
3324 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář