Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
INSANIA

FUNERAL FOREST – Misanthropy & Intolerance MC, Ravenheart

Funeral Forest jsou neskutečně plodnou kapelou. Za tři roky přes deset realizovaných nahrávek a na pořad dne přichází otázka, zda jde kvalita nohu v noze s kvantitou. A protože k odpovědi bude sloužit předložený zlomek materiálu téhle francouzské chásky, hrrr na něj.

Kazeta s pěti songy plus intrem a outrem (praví jednoduchý černobílý obal – ve skutečnosti je ale songů sedm) nabízí na hodinové ploše kolekci starších nerealizovaných skladeb bez dodatečného mixu či moderního shit soundu (toliko citace v obalu). Hned Intro překvapí – orchestrální monumentální skladba připomíná soundtrack nějakého fantasy filmu. Po ní přichází „barbarský nenávistný misantropický black metal“. A není to poslech radostný… tím nemyslím, že by hudba FF působila depresivně, ale fakt, že FF hrají únavný black metal ve středních tempech bez jakýchkoliv zpestřujících elementů. Všechna bída začíná od bicích, které jsou zahrány monotónně až běda, do toho vrže kytara a někdo chrčí. Kdo? Těžko říci, protože webové stránky nabízejí informací hodně málo, jen tři jména (Dargul, Isar, Inferis) a jednu rozmazanou fotku bicmena, takže to nejspíš klepe člověk z masa a kostí a nikoli automat. „Zajímavá“ je i historie kapely, která vystačí se šesti slovy „fuck the past, fuck the future“. Korunu všemu zlu nasazuje nekritická stopáž některých tracků (i přes deset minut!) a hlavně prachbídný zvuk, který se skladbu od skladby liší. Dvojka je třeba úplně zahuhlaná, trojka převýškovaná (ale aspoň se v ní objevuje kytarové sólo).

Ani nemám sílu popisovat jednotlivé skladby, přijde mi to jako jedna nekonečná mizérie osudu, kterou jsem pronásledován (smích). Záležitost pouze pro opravdové black metal maniaky, jejichž temné duše nesnesou pomyšlení, že by jim něco ve sbírce chybělo. Moje duše snesla tři rotace, po nichž přišla úleva, že to má za sebou.

Seznam skladeb:

  1. Intro
  2. Barbarian Black Metal
  3. Sarmak in the Valhala
  4. Morbid Trees
  5. Victory
  6. The Song of the Brave Warrior
  7. Outro

Čas: 61:57

http://www.funeral-forest.tk/

http://www.ravenheart.mysteria.cz


Zveřejněno: 13. 05. 2008
Přečteno:
3484 x
Hodnocení autora:
3 / 10

Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář